Cosmetologia în Moldova se dezvoltă anual, respectând tot mai mult standardele mondiale. Acum, la Chișinău poți folosi un serviciu nou - bandarea estetică a feței. În acest articol vom vorbi despre felul în care pot fi folosite benzile kinesiologice pentru păstrarea frumuseței feței și a gâtului.

 

CE SUNT BENZILE KINESIOLOGICE?

Banda (banda kinesiologică) este o panglică elastică de bumbac pe bază de adeziv hipoalergic, ce face posibilă fixarea sigură a benzei pe piele. La aplicarea benzii pe piele se stimulează fluxul limfatic și se activează procesele metabolice. În plus, este posibilă îndepărtarea spasmului muscular, drept rezultat se netezesc ridurile. 

Kinesiologia estetică

Aceasta este una dintre cele mai noi tehnologii care se recomandă adesea în ţările occidentale. Inițial, tehnologia de bandare a fost folosită în medicina sportivă, iar la începutul secolului XXI a fost folosită în mod activ de medicii cosmetologi. Avantajele ei în comparație cu aşa proceduri precum medicina plastică și injecțiile de frumusețe:

  • Absolut fără durere;
  • Absența contraindicațiilor (nu provoacă reacții alergice);
  • Efect vizibil instantaneu;
  • Nu necesită o perioadă de recuperare;
  • În cazul utilizării pe termen lung, se acumulează un efect pozitiv.

 

Esența metodei este după cum urmează:

În zonele problematice (fruntea, ridurile nasogeniene, colțurile exterioare ale ochilor și ale pomeților) cosmetologul lipește benzile. Ele sunt fabricate din material natural și ecologic. Sub influența temperaturii corpului, banda afectează tonul muscular, ceea ce duce la o îmbunătățire vizibilă. Puteţi lăsa banda lipită de piele pentru câteva ore sau pentru întreaga noapte. Se recomandă utilizarea serviciilor cosmetologilor profesioniști, deoarece numai aplicarea corectă a acestei tehnologii poate avea efect vizibil. 

Kinesiologia estetică este o metodă eficientă și modernă în lupta împotriva ridurilor și a formei feței fără contur.

Puteți găsi astfel de serviciu, ca taping estetic al feței și gâtului la Chișinău, în centrele cosmetologice din capitală.