organiceskaya-kosmetika-moldova_1

În zilele noastre, este mai ușor ca niciodată să găsești oje care să nu conțină substanțe toxice dăunătoare. Și multe fane ale frumuseții care apreciază calitatea Organicului sunt extrem de încântate de acest lucru.

 

În prezentarea de astăzi pe BeautyClub.md, brandul GLOSSWORKS.

 

În prezentarea de astăzi, brandul GLOSSWORKS. La moment, sortimentul lor cuprinde 26 nuanțe de ojă, precum și mai multe produse de îngrijire a unghiilor, care includ straturi de bază, straturi de finisare, uleiuri pentru cuticule și soluții pentru îndepărtarea ojei. Sunt certificate Cruelty Free (fără cruzime), ceea ce înseamnă că nici produsele, nici ingredientele acestora nu au fost testate pe animale, în nici unul din stadiile de fabricare, fiind potrivite și pentru vegani. Formula 9-Free indică lipsa componentelor cu potențial toxic - formaldehidă, rășină formaldehidă, fibrat de dibutil, toluen, camforă, xilen, etil tosilamidă, parabeni și acetonă.

 

Ojele GLOSSWORKS sunt dezvoltate de adevărați profesioniști care utilizează cele mai inovatoare tehnologii pentru a oferi o acoperire perfectă - durabilă, densă și lucioasă, cu o textură asemănătoare gelului, care nu își pierde strălucirea și intensitatea culorii.

9-free-nail-polish

GLOSSWORKS stabilește un nou standard pentru decorarea unghiilor, cu multiple beneficii pentru placa unghială, fără substanțe chimice periculoase, care se regăsesc în ojele obișnuite.

 

Dacă produceți sau sunteți distribuitor de produse cosmetice organice în Moldova, contactați managerul nostru de proiect și primiți condiții avantajoase de colaborare cu brandul dvs.

 

+373 79 333 089

Instagram: @oliga_dragan