Revelionul este acea seară din an în care vrei să arăți superb, fie că vei petrece revelionul acasă, vei ieși în oraș, sau în ospeție la prieteniEste momentul oportun să radiezi și să depășești strălucirea decorațiunilor de sărbătoare.
 
Eleganța, decolteurile adînci, stratificarea, aspectul sclipitor, paiete și glamour – sunt calitățile care ar trebui să te definească și să te reprezinte în această seară.
 
În dependență de destinație, poți opta pentru un stil elegant, casual, romantic, urban chic, etc. sau poți combina mai multe stiluri vestimentare într-o singură ținută, ca de exemplu, stil lenjerie + casual; office + elegant; etc… Posibilitațile sunt nelimitate!
 
Mai jos iți voi prezenta cîteva idei de outfit-uri care te vor ajuta să te determini în alegerea ținutei.
 
Poți opta pentru o fustă în paiete pe care să o asortezi cu un top simplu, și invers, în cazul în care alegi să porți un top cu un accent mai îndrăzneț, combină-l cu o piesa într-o culoare neutră – asta iți va asigura o apariție fermecătoare.
beauty-evenimentbeautyclubmd-stil-de-sarbatoarerochii-evenimet
 
Rochia tip lenjerie - femenină și provocatoare, este o alegere inspirată pentru seara de Revelion, fiind perfectă și pentru o cina romantică la restaurant. Pentru masa festivă împreună cu familia poți purta un pulover deasupra ca să nu-ți fie frig, iar dacă urmează să mergi la o petrecere corporativă o poți combina cu un sacou supradimensionateveniment-anulnou
stil-sarbatoare
beautyclubmd-craciun
 
Rochia din organza sau din dantelă croșetată decorată cu pene de struț, albă, neagră sau oricare altă nuanță – te va face remarcată la orice petrecere.
rochie-beauty-sarbatoare
beauty-rochiibeautyclubmd-anulnou
 
Salopetele sunt o altă tendință din acest an. Cu bretele subțiri sau fără, este o ținută care arată inteligent, sofisticat și sexy. Pentru femeile mici de înăltime, dar care vor să pară mai înalte, aceasta ar fi opțiunea ideală pentru a corecta vizual figura.
beauty-anulnoucostum-sarbatoare
modele-evenimet
 
Rochiile din piele – un alt trend al sezonului, devenind alegerea perfectă pentru un look minimalist și stylish. Pentru un strop de eleganță, nu uita să o accesorizezi cu bijuterii. Este cea mai bună modalitate de a obține o ținuta statement.
beauty-pielebeautyclub-piele
 
Rochia cu paiete sau metalizată – dacă vei alege un finisaj din paiete strălucitor și dens, aceasta va arăta mai bogat. O poți purta cu o pereche de pantofi cu toc sau pentru un plus de comoditate cu niște ghete, în ambele cazuri vei arăta foarte senzațional.
rochie-evenimentbeautyclubmd-sarbatoarerochie-sarbatoare
 
Tendința asimetrică este încă pe “val”. Asimetria manifestată nu doar prin croi dar și în schema de culori – iți va asigura o ușoară tentă de avangarde.
stil-de-sarbatoarebeauty-moldova_1beautyclub-craciun
 
Bluza cu fundă supradimensionată, mâneci bufante, guler înalt și țesătura fină – îți va adăuga o nota distinctivă. Un mix perfect între dramă, stil și rafinament. Combin-o cu o fustă creion sau asociaz-o cu pantaloni pentru un aspect elegant din cap până în picioare.
costum-beautybeautyclub-sarbatoarebeautyclubmd-eveniment
 
Rochia din fatin și fusta din tul în straturi – reprezintă și ea un alt trend. Acest joc al suprapunerilor creeaza un efect boho-chic. Te va face remarcată de la distanță.
beauty-modelebeauty-stilbeauty-rochite
 
Costum festiv format din două piese – un look monocrom cu o alură de statut, îl poți accesoriza cu cercei rafinați cu perle și o pereche de stilettos clasici. Asortindu-l cu alte piese neaccentuate îl vei putea purta și după seara de Revelion.
beauty-ocaziebeautyclubmd-costum
 
 Multe, multe volane... Simetrice sau asimetrice... Mai puțin despre confort și mai mult despre creativitate, veselie și sărbătoare – un alt trend pentru 2021.
beauty-moldova-chisinau
beautyclubmd-modelcostum-de-sarbatoare
Rochia plisată sau pantalonii plisați, cu siguranță te vor scoate din anonimat în această seară.
beautyclub-chisinau
beautyclubmd-evenimуntbeautyclubmd-craciunn
 
Iar dacă nu ai chef pentru o pregătire mai specială, atunci pijamaua sau halatul sunt o opțiune minunată de a întîlni Revelionul.
beautyclubmd-stilsarbatoare-rochii
 
Indiferent de ținuta pe care o vei alege, aceasta se va asorta cel mai bine cu buna dispoziție, cu persoanele dragi alături și cu o cupa de șampanie.

Să ai un an plin de iubire! Sărbatori fericite!

Cu drag, stilistul, Elena Perju!