Prietena actuală a lui Justin Bieber - Selena Gomez a surprins admiratorii săi cu o imagine radical schimbată. Ea și-a decolorat podoaba capilară, devenind o blondă de platină. Deși multe brunete preferă o transformare treptată într-o blondă, Selena Gomez a devenit blondă într-o zi. Se pare că dorința de a deveni blondă a fost mare.
  
Selena Gomes
 
Asupra "transformării magice" a Selenei Gomez în blondă au lucrat doi stilişti de top: Riawna Capri și Nikki Lee. 
 
Riawna Capri a povestit în Instagram-ul său câtă muncă au făcut pentru a obține un astfel de rezultat, scriind o adresare către stiliști și toți cei care doresc să devină deținători ai culorii Nirvana Blonde: "Veți avea nevoie de 9 ore, de 300 de coli de folie și de 8 boluri de decolorant pentru păr și pe lângă asta trebuie să lucrați în pereche. A fost un proces plăcut, lung și care necesită răbdare. Am înfășurat în folie câte o buclă mică de păr, apoi am repetat acest lucru din nou și am reușit să facem totul de o dată."
 
Selena Gomes
 
Potrivit stilisților, este cu adevarăt posibil să o faceți într-o singură zi, cu toate acestea, toată ziua va trebui dedicată unui client și trebuie de asemenea, să aveți răbdare, pentru a menține calitatea părului. Nuanța vopselei folosite de stiliști este Nirvana Blonde, numită în cinstea solistului trupei cu același nume, Kurt Cobain. 
 
Puteți găsi maeștri în colorarea părului, la Chișinău, în beauty-catalogul nostru online, în compartimentul Saloane de frumusețe sau Stiliști.