Paltoane-pentru-femei-moldova (2)

În cadrul Săptămânii Modei de la Milano pentru toamnă-iarnă 2020 - 2021, după cum arată rezultatele unui sondaj realizat printre cumpărătorii italieni, în topul ”Cea mai vândută piesă vestimentară”, paltonul ocupă locul întâi. Și nu este deloc surprinzător! Pentru că paltonul arată întotdeauna elegant, asigură căldură și confort. Varietatea de modele, oferite de designerii moderni, permite fiecărei femei să aleagă ceea ce îi scoate сel mai bine în evidență individualitatea și îi avantajează silueta.

 

Practicitate și comoditate sunt cele mai potrivite calificative pentru paltoanele acestui sezon. Pentru a crea un ansamblu perfect echilibrat, ținuta trebuie combinată cu diverse accesorii. Astfel, veți adăuga un plus de stil și originalitate imaginii dumneavoastră! Le puteți schimba în funcție de ocazie, stare de spirit sau vreme... De exemplu, dimineața, când vă pregătiți pentru a merge la serviciu, o pereche de blugi și un pulover frumos, ar completa cu succes paltonul, iar seara puteți opta pentru un outfit mai sofisticat, purtând o rochie vaporoasă din mătase sau o fustă midi. Și pentru că orice femeie are o mulțime de motive pentru care să fie mereu la înălțime, paltonul devine piesa statement în garderoba sa! Fiind o piesă universală, poate fi integrată atât în ținute office sau casual, cât și în cele elegante.

 

Un palton într-o interpretare clasică se pretează perfect atât la întâlnirile de afaceri cât și în contexte informale.

Paltoane-pentru-femei-moldova (3)

 

Paltoanele scurte se bucură de mare popularitate. Sunt confortabile, practice și versatile, deoarece se potrivesc bine cu orice haină sau stil vestimentar. Dar, în același timp, arată mai feminin și mai rafinat decât o geacă sport.

Paltoane-pentru-femei-moldova (4)

Paltoane-pentru-femei-moldova (5)

Paltoane-pentru-femei-moldova (6)

 

Accesoriile sunt cele care însuflețesc orice ținută. Pentru un look desăvârșit, completați paltonul cu o geantă din aceeași gamă cromatică sau una contrastantă, cu o eșarfă delicată, de exemplu, cu imprimeu floral, cu o șapcă la modă sau pălărie.

Paltoane-pentru-femei-moldova (7)

Paltoane-pentru-femei-moldova (8)

Paltoane-pentru-femei-moldova (9)

Paltoane-pentru-femei-moldova (10)

Paltoane-pentru-femei-moldova (11)

Paltoane-pentru-femei-moldova (12)

Paltoane-pentru-femei-moldova (13)

Colecția de palton de damă Prima Bella de la Ionel.

Organizator ședință foto: dois.agency 

Fotograf: Olga Dragan

Stylist: Alexandra Lusinscaia

Model: Xenia Gavrilov

Accesorii: IrisWish

Încălțăminte: Olsa Shoes