lechebnaya-kosmetika-aromamassage-chisinau

Loțiunea anestezică "Tei-Fu" pentru mușchi și articulații (Tei-Fu Massage Lotion) are în componența sa uleiuri esențiale obținute în mod natural și este utilizată ca instrument pentru masaj cu efect de aromaterapie.

 

Uleiul este „esențial" în sensul că este impregnat de un parfum specific sau de esența unei anumite plante, având o aromă caracteristică acesteia. Sunt volatile, adică se evaporă cu ușurință. O proprietate valoroasă a uleiurilor esențiale este capacitatea de a se absorbi instant și de a pătrunde rapid în fluxul sanguin prin porii pielii.

 

Datorită ingredientelor active ale loțiunii Tei-Fu, care acționează în profunzimea țesuturilor, se accelerează procesele metabolice la nivel celular și se îmbunătățește circulația sângelui. Cu ajutorul ei puteți ameliora tensiunea nervoasă, relaxați mușchii, scăpați de stres și dați un impuls important stării de spirit.

 

Formula loțiunii include mai multe tipuri de uleiuri:

 

☑ Eucalipt

☑ Cuișoare *

☑ Verdeața-iernii

☑ Ulei de camfor

☑ Ulei de mentă

+ suc cremos de aloe vera

 

* Persoanele care manifestă iritabilitate nervoasă crescută, intoleranță individuală la cuișoare și femeile însărcinate trebuie să folosească ulei de cuișoare cu precauție maximă.

 

 

Diminuează durerea de cap

Tei-Fu Massage Lotion aplicată pe piele, penetrează în stratul adânc al acesteia și calmează durerile de cap. Crema se masează prin mișcări ușoare în zona tâmplelor și cefei. De asemenea, este eficientă în combaterea contracturilor musculare, crampelor și durerilor articulare.



Loțiunea analgezică Tei-Fu:

 

✔ Diminuează durerile de dinți

✔ Ameliorează durerea și inflamația în mușchi și articulații

✔ Ameliorează durerea în cazul entorselor, luxațiilor, vânătăilor, traumelor casnice și sportive

✔ Ameliorează crampele musculare

✔ Accelerează vindecarea zgârieturilor, tăieturilor, mușcăturilor de insecte și atenuează disconfortul cauzat de mâncărime

 

Producător: Nature's Sunshine, SUA

Puteți cumpăra loțiunea analgezică Tei-Fu în Chișinău: 0 79 333 089