aqua uniqa

Fii în formă! Întâmpină vara cu aqua unIQa Sport Ella!

Nu ați obosit în carantină? Marca comercială aqua unIQa oferă clienților, prietenlori și abonaților un CADOU ”DINAMIC”! 

9 antrenamente online care se vor desfășura live pe Facebook aqua unIQa, în perioada 1 - 21 iunie. Abonează-te ca să nu ratezi ocazia!

 

Obține silueta mult dorită cu antrenorul de fitness Dumitrița Rusu.

fitnes-trener-kishinev 

Alăturați-vă antrenamentului online cu transmisie live>>

Scrieți întrebări / comentarii - participăţi la extragere şi bucuraţi-vă de cadouri! 

Câteva sfaturi pentru un antrenament eficient și plăcut:

 Evitați activitatea fizică imediat după mâncare. Indiferent de ce moment al zilei alegeți să faceți antrenamentul, masa de dinainte, ar trebui să fie luată cu minim o ora și jumătate. Produsele consumate trebuie să fie bogate în carbohidrați și proteine + fibre.

La 20-30 de minute după antrenament, puteți lua o mică gustare, de exemplu, un baton proteic sau un shake proteic. Peste 40-60 de minute, puteți mânca alimente bogate în proteine și carbohidrați + fibre.

 Înainte de antrenament, este necesar să aerisiți bine camera sau puteți exersa la aer curat.

 Beți suficientă apă. O hidratare corectă ajută organismul să funcționeze normal, combate oboseala și previne durerile musculare.

Apa naturală, atent purificată, aqua unIQa SPORT Ella este îmbogățită cu calciu și magneziu, fiind creată pentru femeile care fac sport. Datorită compoziției sale, contribuie la pierderea în greutate.

+ o sticlă comodă pentru cei care doresc să bea apă în timpul antrenamentului: un capac care se închide și se deschide cu gura.

 Pregătiți haine confortabile care nu împiedică mișcările. De asemenea, în timpul antrenamentului, s-ar putea să aveți nevoie de o bandă elastică de fitness și un scaun.

Abonați-vă la aqua unIQa și urmăriți noutățile pentru a nu pierde antrenamente interesante și sfaturi utile. Fiți în formă cu aqua unIQa!