diffuzor-kupiti-kishinev

 

Folosiți puterea aromelor pentru a crea o atmosferă de relaxare în salonul dvs. de frumusețe, centrul SPA, cabinet cosmetologic sau sală de fitness.

Legătura dintre miros și emoție este mai puternică decât orice altă senzație. Parfumurile au capacitatea de a schimba instantaneu starea de spirit, ajută la ameliorarea stresului, contribuie la relaxare și creează un fundal emoțional care va rămâne în subconștientul clienților dvs. mult timp.

efirnie-masla-kishinev 

Aroma seducătoare care învăluie clientul, de îndată ce intră în salon, va da tonul dispoziției sale, generând un sentiment de liniște, în așteptarea unor momente de plăcere absolută. Includeți elemente de aromaterapie în tratamente personalizate și creați o interconexiune puternică cu clienții dvs. la nivel senzual. Un miros familiar trezește amintiri plăcute, sporește satisfacția și loialitatea clienților.

Setați atmosfera pentru afacerea dvs. prin intermediul aromaterapiei. Alegeți un mix de arome sau una singură care se asociază cel mai bine mărcii dvs.

 

doterra-efirnie-masla

Aroma design este un simbol de excelență

 

Pentru a menține beneficiile terapeutice naturale ale uleiurilor esențiale, utilizați tehnologia de difuzie la rece. Doar în acest fel, uleiurile esențiale naturale pure vor avea efecte antibacteriene, antiinflamatorii și de curățare, devenind o protecție sigură împotriva virusurilor, bacteriilor și a altor microorganisme periculoase.



 diffuzor-aromaterapia-Volo_Onix

Difuzoarele moderne vor completa perfect designul saloanelor dvs., vor asigura o dispersie eficientă a aromei și vor garanta efectul terapeutic al uleiurilor aromatice naturale.

aromamarketing-chisinau 

Aromaterapia și aroma designul – reprezintă o modalitate excelentă de a consolida loialitatea clienților!

Contactați reprezentantul BeautyClub, pentru a discuta despre opțiunile de aromatizare și pentru a afla detalii despre aromele naturale: Oliga Dragan