Cineva preferă să cumpere produse cosmetice, mergând pe jos prin frumoasele beauty-boutique-uri, care astăzi pot fi găsite în fiecare centru comercial mare al Chișinăului, iar pentru cineva este mai convenabil să comande produse cosmetice on-line. Pentru cei care sunt în tulburările de zi cu zi și nu au timp să se uite prin magazinele de cosmetică pentru a alege ceva nou sau ceva fără de care nu poate în rutina zilnică, BeautyClub.md a pregătit o listă de magazine online din Moldova, unde veți putea alege produse cosmetice cu livrare.
 
bb-cream. 
 
Pe acest site puteți comanda branduri cosmetice coreene astfel ca: Mizon, Missha, Skin 79, Tony Moly, It`s Skin, Petitfee și La`dor. Aici veți găsi creme BB (Blemish Balm - fond de ten mascant) și CC (Color Control sau Color Correction). În fiecare secţiune sunt butoane interesante "Mai scumpe" și "Mai ieftin" - acestea vă vor ajuta la alegerea produsului potrivit în segmentul de preț accesibil. Livrarea în raza orașului Chișinău este gratuită dacă suma comenzii este de la 950* de lei și mai mult. Dacă suma variază de la 651 la 949 de lei - costul livrării este de 20 lei. Livrarea comenzilor care sunt mai mici de 650 de lei este efectuată de noi pentru o taxă suplimentară și variază de la 30 până la 50 de lei.
 
beautyhit-md
Aici puteți găsi o gamă largă de produse cosmetice pentru femei, bărbați și copii, precum și produse pentru igiena orală. Pe acest site sunt prezentate toate brandurile principale internaționale și nu chiar, dar pe care noi toți le cunoaștem, văzând-ule întotdeauna pe rafturile magazinelor. În secțiuni veți găsi nu numai cosmetică, ci și instrumente pentru manichiură de exemplu. De asemenea, pe site există o secțiune de produse pentru protecție solară și seturi de cadouri, portofele, portmonee, accesorii. Sunt mulți producători, mai mult decât suficienți. Livrarea în raza orașului Chișinău este gratuită de la 200 de lei, iar în Moldova de la 350 de lei.
 
cosmetic-shop-md.
 
Cosmetic shop este importator și distribuitor exclusiv în Moldova de produse cosmetice Bottega Verde, Bella Oggi, Brelil Professional, Divage, Vivienne Sabo, Lycia.
Gama de produse este foarte mare: cosmetică decorativă, produse pentru îngrijirea pielii, parfumuri, și o gamă largă de produse pentru îngrijirea părului. 
 
venera-md. 
venera.md oferă, de asemenea, o varietate bogată de produse pentru frumusețe. În plus pe lângă produsele cosmetice ei oferă secțiunea "Cadouri" în care sunt prezentate carduri cadou pentru achiziționarea produselor cosmetice de la 250 până la 1000 de lei. Este o secțiune "Pentru mame", unde sunt produse cosmetice pentru copii. Site-ul este convenabil pentru că puteți alege produsele după rating-ul lor "mai ieftin", "mai scump", "cu reducere".
 
artsana.md
Aici trebuie să vă înregistrați pentru a cumpăra ceva. Acesta este un site cu produse italiene pentru femei, copii și bărbați. Pe site puteți cumpăra accesorii pentru baie și pentru casă (pe lângă cosmetică). Livrarea de la 190 de lei este gratuită, dacă suma mărfurilor comandate este mai mică decât cea specificată, atunci livrarea este de 30 de lei. În Moldova, livrarea este gratuită de la 600 de lei. Dacă suma colectată este mai mică, prețul livrării este de 60 de lei.
 
*Prețurile / condițiile indicate sunt actuale la data publicării articolului (noiembrie 2017) și se pot schimba cu timpul.