Industria frumuseții de astăzi, se dezvoltă nu mai lent, decât tehnologiile IT. Mai recent, reprezentantele sexului frumos, au trebuit să se mulțumească cu pudre banale pentru față, sau fonduri de ten grele, care pot transforma faţa într-o mască lipsită de viață, dar astăzi în serviciul nostru sunt diferite texturi uşoare, nuanțe transparente, palete bogate, cu care puteți face pielea impecabilă. Ultimul "scântei" în lumea frumuseții este cushion-ul, care a apărut recent. Ce este acest produs și ce are atât de special?

Babor

Cumpara cushion de la Babor in Chisinau.

Cushion-ul reprezintă un burete, care este saturat cu un fond de ten lichid și plasat într-o cutie specială - pudră compactă. În set este inclus un burete comod, cu ajutorul căruia produsul poate fi aplicat pe față. În acest caz, exagerarea în aplicarea fondului de ten este imposibilă.

Yves Rocher

Iar formula unică a lichidului, hidratează perfect pielea și îi prelungește tinerețea. Dimensiunile compacte ale cushon-ului sunt un alt avantaj. Cutia mică și elegantă este ușor de purtat chiar și în cea mai mică geantă de mână.

Yves cushion

Astăzi cushon-ul poate fi cumpărat şi la Chișinău. El nu poate fi găsit la toate brandurile cosmetice, dar totuși, aveți ocazia să încercați acest produs nou!