pererabotka-plastika-v-mldove-2020

BeautyClub.md împreună cu organizația de reciclare a plasticului TEP - Tinerii Pentru EcoPlastic, organizează o campanie de colectare a ambalajelor din plastic de la produsele cosmetice folosite.

 

Invităm la colaborare saloanele de frumusețe și magazinele de produse cosmetice și vă propunem să instalați în locațiile dumneavoastră un container mic și discret pentru colectarea ambalajelor din plastic rămase de la produsele cosmetice.

 

De ce este nevoie de asta?

 

Potrivit unui studiu realizat de Zero Waste Europe, companiile din domeniul beauty produc anual 120 de miliarde de ambalaje (!), iar fiecare dintre ele mai devreme sau mai târziu ajunge la gunoi.


BeautyClub.md îndeamnă toate centrele de frumusețe, SPA, magazinele specializate în comercializarea cosmeticelor să se alăture acțiunii de colectare a ambalajelor din plastic de la produsele cosmetice iar pe consumatorii casnici să ducă recipientele în locuri special amenajate. Împreună putem face lumea mai curată! Durează doar cinci minute pentru a pregăti borcănașele pentru „a doua viață” și pentru a salva oceanul, solul și organismele vii de la pieire. Activiștii TEP reciclează plasticul și realizează din el obiecte utile, de exemplu, bănci.

 

Nu putem rămâne indiferenți față de acest lucru și suntem siguri că și vouă vă pasă! Nimeni, în afară de noi, nu poate avea grijă de Pământul pe care trăim. Toți clienții dumneavoastră vor ști că acum vă pot aduce recipientele care urmează a fi reciclate. Pe lângă faptul că veți contribui la păstrarea naturii, veți relaționa mai mult cu clienții.

pererabotka-plastika-moldova-2020-god_1 

Unde vă puteți adresa pentru a participa la acțiune?

Solicitările din partea saloanelor și magazinelor care au decis să se alăture acțiunii se înaintează către beautyclub.md@gmail.com și la numărul de telefon 069553888

 

Ce număr de plastic va fi colectat?

№ 2 și №5. Recipientul trebuie mai întâi curățat de reziduurile din interior și de peliculă/etichetă.

 

Cum puteți afla unde vor fi instalate containerele de colectare?

Urmăriți noutățile, pe măsură ce saloanele și magazinele se vor alătura acțiunii, vă vom informa și vom actualiza locațiile disponibile.

 

*BILLION - miliard (conform sistemei franțuzești) sau o mie de miliarde (în sistema germană și engleză).