testare-ten-fara-machiaj-chisinau

Cum să vă asigurați că pielea dumneavoastră este sănătoasă și că aspectul ei corespunde vârstei pe care o aveți? Pentru aceasta vă vine în ajutor testarea digitală – o soluție modernă care permite de a analiza pielea din interior.

 

Puteți beneficia de avantajele diagnosticării faciale computerizate grație aparatului ARAM HUVIS și veți obține o imagine extrem de sugestivă despre starea pielii dumneavoastră. Aparatul fotografiază pielea și oferă date despre conținutul de sebum, umiditate și elasticitate, verifică dacă tenul are riduri, acnee și pete pigmentare, informează despre activitatea glandelor sebacee. Dispozitivul arată imperfectiunile care nu sunt vizibile cu ochiul liber și permite de a aborda într-un mod cât mai eficient problema menținerii tinereții pielii.

testarea-pielii-chisinau-oriflame-aram-huvis

Rezultatele testării se afișează pe ecranul smartphone-ului. După care, datele dumneavoastră sunt comparate cu normele, iar experții vă ajută să alegeți un tratament facial complet, ținând cont de vârsta și caracteristicile individuale ale pielii. Procedura de diagnosticare este absolut nedureroasă și nu durează mai mult de 10 minute.apparatnoe-testirovanie-koji-kishinev

oriflame-moldova_1

Vă puteți programa la o consultare și trece diagnosticarea facială computerizată în Chișinău: 0 68 280 500