Julien Dossena, directorul creativ al casei de modă Paco Rabanne, și-a lansat prima colecție de parfumuri. Julien Dossena este omul datorită căruia renumita casă de modă și-a recăpătat popularitatea în doar 5 ani, de când tânărul francez a preluat conducerea acesteia. Dossena a reușit să păstreze estetica futuristă din anii 60 și să o integreze într-un cadru ultramodern. Prin prisma realizărilor anterioare, succesul acestei colecții de debut nu poate fi pus la îndoială.
 
Imagini pentru julien dossena
 

Dossena afirmă că misiunea acestei colecții este să reamintească măreția casei de modă, să accentueze cine este ea, femeia, care poartă haine Rabanne și să creeze arome care să i se potrivească. Numărul de parfumuri din colecție - 6, denotă că femeia Paco Rabanne este o personalitate extrem de versatilă. Colecția a fost concepută de o întreagă echipă formată din tineri designeri pentru care impulsul creativ este primordial.

 

Parfumurile conțin o serie de mesaje gândite de Paco Rabanne, fiind adresate pentru toată lumea indiferent de sex, iar aromele sunt absolut diferite, în fiecare persistă o notă personală și un mixt surprinzător. Parfumul Erotic Me, îi conferă pielii o aromă de piersic, iar în Genius Me, preferata creatorului, se resimte mirosul proaspăt de portocală și lemn. Fabulous Me este descris ca un parfum revoluționar în care notele de santal interferează cu rubarba și dovleacul. Dangerous Me dezvăluie acorduri contradictorii dar consistente. Crazy Me se deschide ca o explozie de nuanțe și arome, cum ar fi vasabi și coacăză neagră. În parfumul Strong Me, combinația dintre rom și trestia de zahăr oferă o experiență olfactiva unică.

 

Imagini pentru paco rabanne new perfumes 
În campania de promovare au participat persoane pe care le-a cunoscut întâmplător, de exemplu, un muzician pe care l-a întâlnit la o petrecere, un skater venit la casting, un model, o cântăreață și o actriță. Acești oameni l-au fascinat prin dorința lor de a-și trăi viața din plin și intens.