Spa-cosmetica  în fiecare an devine din ce în ce mai populară - produsele și procedurile cosmetice permit o îngrijire excelentă a pielii, restabilirea elasticității, netezime, strălucire, pentru a proteja de efectele stresului și influența ecologiei proaste a orașului, precum și pentru a prelungi tinerețea și frumusețea.
 
Marca cosmeticelor profesionale franceze M'onduniq Cosmetics reprezintă o gamă luxoasă a produselor spa de aur - Luxury Gold & Honey Spa. Produsele de frumusețe ale linii personifică rafinamentul și șicul metalelor prețioase, precum și delicatețea catifelată a mierei de flori. O combinație magică de proprietăți utile, texturi și mirosuri! Luxury Gold & Honey Spa este o mare oportunitate de a scăpa de stres, de oboseală și de a restabili armonia spirituală.

monduniq-2

Luxury Gold & Honey Spa este o alegere ideală pentru femeile care au grijă de tenul său și preferă cele mai bune produse. Aplicarea regulată a seriei de aur spa, accelerează foarte mult procesul de regenerare a celulelor și contribuie la menținerea farmecului tinereței pe un termen lung.
 
Setul Spa de aur include caviar pentru baie, cremă sufle pentru corp cu efect de strălucire și cremă catifelată de mâini.
 
Cremă de corp Souffle - un produs de frumusețe neobișnuit de plăcut care conferă pielii o strălucire delicată și mătăsari încântătoare- veți fi precum din paginile revistelor glossy. Acesta este produsul spa perfect pentru o ocazie festivă sau o seară specială.
 
Caviar de aur  - un produs unic! Caviarul, ca sarea, se dizolvă în apă caldă, o saturează cu substanțe utile și un miros divin care elimină stresul. Pielea devine elastică și delicată, hidratată, strălucitoare şi sănătatoasă. Crema profesională pentru mâini va hidrata și va prelungi tinerețea pielii.

monduniq-cosmetics-spa


În seria Spa de la M'onduniq Cosmetics veți găsi produse excelente care vă vor permite să simțiți o notă extraordinară de lux francez.