machiaj


Noua colecție de toamnă-iarnă a casei de modă Chanel, în conformitate cu spusele Luciei Pica - designer  de machiaj, inspirată din drumurile din California, cu denumirea romantică Travel Diary, combină nuanțe saturate care permit crearea unui machiaj colorat ce poate îmbunătăți starea de spirit în timpul rece și mohorât al anului.

Palette Essentielle - perla necondiționată a colecției. Sub capacul ei sunt colectate împreună trei produse: corector cremă, iluminator pentru față și fard de obraz. Avânt în gentuță cutiuța dragă, puteți crea rapid un machiaj ușor de zi, sau puteți ascunde defectele de pe față când aveți nevoie. Corectorul este conceput pentru a masca cercurile întunecate de sub ochi sau roșeața de pe piele. Iluminatorul este utilizat pentru a evidenția anumite părți ale feței, de obicei, pomeții, colțurile ochilor, îndoirea de peste buza superioară, puntea nasului și zona de sub sprâncene. Fardurile de obraz completează imaginea.

chanel_palette-Essentielle


Fardurile în noua colecție sunt disponibile în două palete: Les 4 Ombres City Lights și Les 4 Ombres Road Film. Prima paletă este executată în nuanțe gri-liliac, iar a doua - în turcoaz-bej. În plus, în colecție sunt incluse două culori monocrome - grafit violet Ombre Premiere urban și auriu bej Ombre Premiere memorie. Se recomandă utilizarea acestora separat sau împreună cu fardurile de la Les 4 Ombres. Cu aceste nuanțe deosebite, puteți crea cu ușurință atât un machiaj colorat de seară, cât și unul delicat și natural.


machiaj


fard

Pentru a evidenția ochii și a sublinia frumusețea lor, Chanel propune utilizarea tuşului lichid de pleoape negru Signature De Chanel și creionului de sprâncene Dovada Stylo Sourcils disponibil în șase nuanțe, dotat cu o perie specială pentru aplicare confortabilă a produsului.

Chanel-stylo-eye-liner-eyeliner-pen 


Practic, nici o colecție Chanel nu este completă fără ruj, iar Travel Diary nu este o excepție. Brandul oferă posibilitatea de a alege oricare dintre cele trei texturi disponibile: lichid mat, cremă clasică și catifea. Paleta susținută în adevăratele culori de „toamnă“ și este construită în jurul nunanței de bază coral, transformându-se din bej deschis spre bordo închis. Pentru a diminua oarecum culoarea bogată a rujului, lacurile în această colecție sunt în nuanțe calme, pastelate.


ruj