fitness
Astăzi în programul studiourilor de fitness există neapărat o varietate de exerciții de întindere și flexibilitate - stretching. Termenul "stretching" vine de la cuvântul englez "stretching" - "întindere". Acesta este un tip special de aerobică, care vizează întinderea mușchilor corpului, dezvoltarea flexibilității și elasticității. Puteți practica stretching la orice vârstă, indiferent de nivelul de instruire disponibil.

Exercițiile de stretching regulate prelungesc sănătatea și tinerețea articulațiilor
După cum știți, mușchii și tendoanele elastice contribuie la o mai mare mobilitate a articulațiilor și prin urmare, reduc riscul de rănire. Din păcate, după 30 de ani, elasticitatea mușchilor este semnificativ redusă, deci ar trebui să includeți exerciții de întindere în programul dvs. de antrenament.

Se accelerează metabolismul în "zone problematice"
Nu este un secret că fiecare femeie are așa numitele "zone problematice". Adesea aceasta este zona abdominală și coapsele interioare. În timpul execuției, de exemplu, a sfoarei, fluxul de sânge către mușchii acestor zone crește, ceea ce duce la arderea depunerilor de grăsime, îmbunătățirea reliefului și chiar scăderea celulitei. În plus, după cum s-a menționat deja mai sus, mobilitatea articulațiilor se îmbunătățește, ceea ce îl face pe omul însuși mai agil și mobil.
 
fitness

Întinderea bună - asigură o postură frumoasă și un mers relaxat
Mușchii încordați sunt o cauză obișnuită a rigidității. Este suficient să o eliminăm, astfel încât femeia să aibă libertate în mișcare și în consecință, încredere în sine. După eliberarea coloanei vertebrale de cleme, veți obține o postură frumoasă a unei regine, care va avea un efect benefic nu numai asupra sănătății dvs., ci și asupra aspectului dumneavoastră.

Stretchingul este o luptă excelentă împotriva stresului și o metodă de meditație
Extinderea mușchilor conduce la relaxarea și îndepărtarea clemelor, ceea ce are un efect benefic asupra stării generale și reduce nivelul de stres. Acesta este motivul pentru care toate tipurile de practici vechi populare, cum ar fi yoga, includ neapărat exerciții de întindere. Dacă doriți să vă relaxați complet, faceți exerciții de întindere pe o muzică calmă, meditativă.
 
fitness

Creșterea activității sexuale
După cum arată studiile, exercițiile fizice regulate contribuie la creșterea activității sexuale. În plus față de întărirea fluxului sanguin în organele pelvine, efectul pozitiv al întinderii este acela că conferă rezistență musculară, ameliorează rigiditatea și în general, mărește stima față de sine în pat.
 
Sarcina și nașterea sunt mult mai ușoare
Exercițiile de întindere măresc elasticitatea mușchilor, tendoanelor și a pielii, care sunt foarte importante ca sarcina, când corpul suferă de stresul asociat cu creșterea copilului în abdomenul mamei, să treacă ușor. În plus, după cum arată practica, femeile cu o întindere bună nasc cu mult mai ușor. Este posibil să se efectueze astfel de exerciții (sub supravegherea antrenorului) pe tot parcursul sarcinii, deoarece acestea nu sunt capabile să aibă un impact negativ asupra fătului și asupra stării mamei.
fitness
Ciclul menstrual este normalizat
Normalizarea fluxului sanguin datorită exercițiilor regulate de întindere ajută la reducerea durerii în timpul menstruației. Extinderea mușchilor pelvieni le face elastice, astfel încât cel mai bun exercițiu pentru orice femeie este sfoara.

Beneficiile îndeplinirii exercițiilor de întindere sunt evidente, iar pentru începutul orelor nu este absolut necesar să ai rezistență sau să ai muşchi puternici. Aceasta este probabil una dintre cele mai "feminine" metode de încărcături sportive, deși va fi utilă şi pentru bărbați.