beauty-club-moldova

Suntem recunoscători tuturor celor interesați de proiectul nostru. Sperăm că publicațiile noastre sunt actuale și utile. Puteți susține și contribui la dezvoltarea proiectului nostru în câteva moduri:

 

1. Să ne scrieți

Părerile voastre contează enorm pentru noi! Povestiți-ne despre impresiile dumneavoastră, despre ceea ce vă place pe site-ul nostru, ce credeți că ar trebui de perfecționat sau despre care alte lucruri ați dori să cunoașteți mai multe. Ne puteți expedia un mesaj pe Facebook sau Instagram sau scrieți-ne pe adresa de e-mail beautyclub.md@gmail.com

 

2. Povestiți prietenilor despre proiectul nostru

Dacă v-a placut un articol de-al nostru, distribuiți-l printr-un link pe pagina dumneavoastră pe Facebook sau alte rețele de socializare.S-ar putea să fie util și pentru prietenii dumneavoastră și vor dori să ne viziteze și ei site-ul pentru a găsi informațiile de care au nevoie.

 

3. Adăugați hashtag-ul nostru la fotografiile dumneavoastră

Postând fotografii beauty (machiaj, coafură, manichiură, etc.) pe Instagram sau Facebook, etichetați-le cu hashtag-ul #BeautyClubmd și menționați pagina noastră @ BeautyClub.md. Cele mai inspirate publicații se vor regăsi pe News Feed-ul nostru sau în Stories.

 

4. Ajutor material proiectului

Dacă doriți și dacă aveți posibilitate să ne susțineți cu mijloace financiare, vă vom fi foarte recunoscători. Donațiile vor fi redirecționate pentru achitarea autorilor și pentru dezvoltarea ulterioară a proiectului. Le puteți face: aici