model-co-cosmetics

Shelley Sullivan, fondatorul și directorul executiv al companiei ModelCo, este o persoană notorie în industria modei și a frumuseții. În anii '90 ea a administrat o agenție de modele în Sydney. Creând brand-ul ModelCo, Shelley a vrut să dovedească faptul că frumusețea poate fi atinsă și cu bani puțini. Avea o intuiţie deosebită, știa exact ce produse cosmetice doresc femeile să vadă în portfard-urile lor.

 

Astfel, în 2002, a apărut primul hit al brandului - bigudiurile pentru gene. O adevărată inovație a fost spray-ul bronzant, care a creat o nouă categorie beauty. Aerograph-ul prezentat a permis femeilor să obțină instant și fără prea mult efort un bronz perfect uniform, cu aspect natural.

Shelley-Tan-Can

Shelley întotdeauna a fost atentă la doleanțele femeilor și a înțeles că acestea își doresc cosmetice la prețuri accesibile, care pot fi utilizate rapid și ușor pentru a-și pune în valoare frumusețea. În prezent, produsele brand-ului sunt pe larg folosite nu doar de femeile obișnuite, dar și de celebrități.

 

Shelley și-a vândut agenția de modele și a extins gama de produse la ModelCo, oferind femeilor produse de îngrijire a pielii și produse pentru machiaj. Astăzi, brand-ul deține peste 250 de articole în portofoliu. În calitate de modele fondatoarea mărcii a atras cele mai frumoase și mai influente femei, printre care Danni Minogue, Rosie Huntington-Whiteley, Hailey Baldwin și Elle Macpherson. Toate sunt adeptele frumuseții naturale.

Elle-Dannii-Rosie-Hailey-ModelCo

 

Shelley sprijină activ femeile în afaceri, este membru al National Breast Cancer Foundation. Această doamnă uimitoare a devenit posesoare a tot felul de premii în Australia, inclusiv pentru bussiness-ul cu cea mai rapidă evoluție.

 

Compania ModelCo nu testează produsele pe animale. 

 

Foto: modelco.com