hailey-bieber-cosmeica

Datorită celebrităților, industria frumuseții e în continuă creștere.


Kim Kardashian și Kylie Jenner lansează un nou parfum. Rihanna își extinde brandul Fenty Beauty cu o linie de îngrijire a pielii. Acum, Hailey Bieber a depus actele pentru lansarea unei linii de produse cosmetice și de îngrijire a pielii, marca Bieber Beauty.

 

Hailey Rhode Bieber - top model din America și prezentatoare TV. Reprezentanta faimoasei dinastii de la Hollywood - cea mai tânără fiică a actorului Stephen Baldwin, precum și soția cântărețului Justin Bieber.

hailey-bieber

 

Deocamdată nu este suficientă informație despre ce ar preconiza Bieber Beauty pe viitor și când ar putea apărea produsele cosmetice pe rafturile magazinelor. Dar judecând după experiența anterioară a colaborării Hailey cu alte branduri cosmetice, se poate presupune că nu își va schimba preferințele și va realiza o marcă "verde" de frumusețe, unde va domina frumusețea naturală.

 

Într-un interviu pentru revista Glamour, Hailey și-a împărtășit impresiile de la colaborarea cu o marcă australiană: "Am vrut mereu să colaborez cu un brand de frumusețe care folosește ingrediente naturale în produsele sale și am devenit deja o fană a ModelCo".

 

Foto: @haileybieber