Primăvara lui 2019 vine cu o revoluţie în domeniul beauty!

beauty-club-md-revista-despre-frumusete

Primăvară aceasta va fi cu siguranță una dintre cele mai strălucitoare din viața dumneavoastră ... Știți de ce? Pentru că suntem gata să declarăm:

"DĂM STARTUL BEAUTY-MARATONULUI PENTRU MAKE-UP ARTIŞTII DIN MOLDOVA! "

 

Dacă cunoașteți totul despre make-up și această primăvară v-a adus multă inspiraţie şi energie creativă, atunci este momentul potrivit să le împărtășiți cu toată lumea!

 

Condițiile de participare la maraton sunt extrem de simple:
1. Creați o imagine nouă (machiaj), special pentru maraton. Fără restricții – dăm frâu liber imaginației și creativității dumneavoastră.
2. Faceți o poză de înaltă calitate a look-ului realizat (puteți filma cu telefonul). Varianta selfie nu este binevenită (modelul machiat trebuie fotografiat de o altă persoană).
3. Pe profilul dumneavoastră, creați o postare cu următorul conținut: Imaginea mea pentru @BeautyClub.md. Adaugă lumii strălucire și culoare: foto-maraton de primăvară pentru make-up artiști din Moldova de la #BeautyClubmd.

Dacă faceți și o mică descriere look-ului – va fi perfect!


Aceasta nu este o competiție! Și nici nu vom alege pe cei mai buni sau câștigători. Ingeniozitatea și profesionalismul make-up artiștilor din Moldova este recunoscută și la nivel international. Ei pot învinge pe oricine, iar victoriile succesive sunt dovada acestui fapt. Tot ce ne dorim este ca împreună cu voi, să primim o doză de inspiraţie de primăvară, incredibil de creativă! Este motivul pentru care lansăm acest maraton de primăvară. Primavara – este timpul pentru a crea!

 

Bineînțeles că am pregătit și cadouri! Absolut toți make-up artiștii care vor realiza o imagine inspirată și vor face o fotografie de înaltă calitate, potrivită pentru a fi plasată în revista noastră online, vor fi menționați în una dintre recenziile BeautyClub.md cu un link către Instagramul său.


Cei care vor fi incluşi în recenziile noastre, au posibilitatea de a primi în dar unul din următoarele cadouri:
sesiune foto stil beauty, în studio
dezvoltarea planurilor de design pentru instagramul dumneavoastră
publicarea unui interviu personal în revista online de frumuseţe - BeautyClub

Extragerea cadourilor se va desfășura online pe 22 aprilie, iar raportul video va fi publicat pe pagina noastră Instagram @BeautyClub.md.
Să facem primăvara mai frumoasă!

 

* dezvoltarea a trei postere de design pentru profilul dumneavoastră