epilare-chisinau-diod-aparate

Inovațiile din domeniul beauty vă permit să obțineți rezultate remarcabile: să faceți pielea perfect netedă, să atenuați ridurile, să scăpați de pigmentare și chiar să eliminați tatuajul. Tehnologiile revoluționare pot face minuni cu ajutorul aparatajului specializat în mâinile unui cosmetolog profesionist.


Laserul picosecond - este un dispozitiv unic în cosmetologie, care:
✔ îndepărtează eficient părul nedorit de pe corp, de orice tip și culoare
✔ întinerește pielea, îndepărtează ridurile
✔ tratează pigmentarea și țesutul cicatrician
✔ îndepărtează tatuajele de orice dimensiune

 

Epilare cu laser
În prezent, Laserul cu Diode reprezintă una dintre cele mai eficiente și mai sigure metode de îndepărtare a părului nedorit de pe pielea de orice tip și culoare.

 nattis-room-epilare

 

Principiul funcționării Laserului cu diode
Aparatul generează energie de lumină care încălzește rapid foliculii piloși responsabili pentru creșterea părului și îi distruge definitiv. Astfel, se stopează procesul de hrănire a firului de păr, ceea ce duce la înălbirea și dispariția treptată a acestuia.
Având o putere mare, razele nu doar distrug foliculii, dar și stimulează procesul de regenerare a dermei, stimulând producerea de colagen natural. Toate acestea contribuie la ameliorarea evidentă a aspectului pielii: eliminarea petelor pigmentare, corectarea cicatricilor, îmbunătățirea elasticității și fermității pielii.

Versatilitatea duală a Laserului cu diode
În primul rând, îndepărtarea părului cu ajutorul Laserului cu diode poate fi efectuată pe orice zonă a corpului, chiar și pe cele sensibile (bikini profund, față, axile), iar durerea resimțită este redusă la minim.
În al doilea rând, Laserul cu diode, garantează rezultate eficiente pentru toate tipurile de păr, atât deschis la culoare și subțire, cât și pentru cel întunecat și gros. Spre exemplu, fotoepilarea vă permite să scăpați doar de firele închise la culoare.

Avantaje
Popularitatea acestei metode de îndepărtare a părului crește zilnic și se explică prin faptul că combină două condiții esențiale ale unei proceduri de epilare: eficiență ridicată și siguranță.

 

☑ epilarea cu Laser diode poate fi efectuată pe orice piele, chiar și pe cea bronzată
☑ eficiență sporită - în 90% din cazuri, părul dispare pentru totdeauna
☑ în medie sunt suficiente 4-6 ședințe
☑ senzația de disconfort este redusă la minim.;
☑ perioadă minimă de reabilitare - doar câteva zile
☑ risc foarte scăzut de arsuri, iritații și pigmentare, care pot apărea după alte tipuri de eliminare a părului cu laser.

Pregătirea pentru îndepărtarea părului
Cu câteva zile înainte de procedură, ar trebui să stopați aplicarea produselor cosmetice (cremă, scrub-uri etc.) în zona ce urmează a fi prelucrată.
Cu 1-2 zile înainte, trebuie să vă radeți, astfel încât în timpul ședinței firul de păr să fie scurt și pielea să nu fie iritată.
După prima sesiune de epilare, aproximativ jumătate din firele de păr mor și cad, petele pigmentare devin mai deschise, iar relieful pielii devine mai neted.

Îngrijirea pielii
În ciuda faptului că îndepărtarea părului cu Laser cu diode este una dintre cele mai confortabile tehnici de îndepărtare a părului și practic, nu afectează pielea, există câteva reguli care trebuie urmate cu strictețe după procedură, cu scopul de a obține rezultate maxime :
☑ ar trebui să vă abțineți de băile de soare și solar în primele 2-3 săptămâni după procedură, deoarece după epilarea cu laser derma devine mai subțire, sensibilă și receptivă la lumina UV, ceea ce poate duce la apariția pigmentării.
☑ ar trebui să evitați procedurile cu apă. În prima săptămână după procedură, nu trebuie să faceți băi fierbinți, precum și să vizitați sauna sau piscina.
☑ se exclude folosirea produselor de exfoliere (scrub, peeling, burete dur). Ele pot zgâria sau deteriora epiderma, iar pielea are nevoie de timp (aproximativ 3 săptămâni) pentru a se restabili complet. După aceasta vă puteți întoarce la îngrijirea obișnuită.
☑ trebuie să renunțați la masaj și să nu frecați intens pielea (de exemplu, cu un prosop) până la renovarea ei completă.
☑ în decurs de 72 de ore după procedură, utilizați numai produse cosmetice de vindecare, recomandate de cosmetolog. Nu folosiți produse cosmetice care conțin alcool, acid glicolic și retinol (vitamina A).
☑ în prima perioadă după epilare, este mai bine să vă abțineți de la practicarea sportului activ, deoarece transpirația poate provoca iritații ale pielii.
☑ în fiecare zi consumați o cantitate suficientă de apă plată pentru a vă menține pielea hidratată din interior.

 

Îndepărtarea tatuajelor

udalenie-tatoo-kishinev

Primul Laser picosecond care furnizează energie pulsată timp de 100 femtosecunde. Aceste impulsuri scurte fragmentează pigmentul în particule mici. Prin urmare, această metodă prezintă eficiență sporită în îndepărtarea cernelei de tatuaje, în special celei de culoare albastră și verde. Cu ajutorul acestui aparat, puteți elimina machiajul permanent de pe pleoape și buze.

Acest dispozitiv unic oferă posibilitatea de a înlătura tatuajele, indiferent de mărimea lor. Rezultatele sunt vizibile din prima ședință. Acest fapt se datorează laserului picosecond, care funcționează de 100 de ori mai rapid decât tehnologia nanosecundă și laserele tradiționale. Poate distruge chiar și particulele de cerneală microscopice, fără să rămână nici urmă de ele.
Rapid, eficient, sigur!

Puteți să vă programați pentru îndepărtarea părului cu laser aici

 

Puteți să vă programați online pentru îndepărtarea tatuajelor cu laser aici

+373 69 167237
str. Ioana Radu, 21
Chișinău, Moldova