prive-fashion-events-moldova (2)

O nouă ediție Privé Fashion Events va zgudui capitala în această primăvară! Gazda acestei ediții este Complexul turistic al orașului subteran Cricova, o locație îmbibată cu istorie și cultură. Evenimentul va avea loc în restaurantul recent renovat - Regatul Vinului.


Conceptul acestei ediții este unul deosebit de curajos, non conformist, cu un strop de erotism și cu accente uşor delirice. De această dată, organizatorii au pregătit un mix dintre arta fotografică și modă, într-o atmosferă plină de eleganță, rafinament și senzualitate, fără exces de vulgaritate.


În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai noi colecții ale celor mai în vogă branduri din Moldova:

 

Berrezzo

prive_4_berezzo

Așa cum fiecare doamnă și domnișoara se vrea, dar și trebuie sa fie, pudică și seducătoare concomitent, Berrezzo vine, cu toată dedicația și creativitatea, să definitiveze eleganța, rafinamentul și unicitatea FEMEII. Din decorurile irepetabile lucrate manual se constituie sexapelul și erotismul elegant veritabil marca Berrezzo.

 

Mathilde

prive_4_mathilde

Mathilde înseamnă mai mult decât un brand de haine, este o stare de bine, prin care Femeia transcende dincolo de banal, insuflându-i bucurie de viață și sentimentul că este specială, nu neapărat prin apartenența la un grup de persoane sau idei, cât prin naturalețe și originalitate.

 

Viggo by Cătălin Botezatu

prive_4_viggo

Viggo este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă, în aceeaşi măsură, emoţie, plăcere, dorinţă şi extaz. Este partenerul de încredere al bărbatului în fiecare dintre momentele acestuia de glorie: în câştigarea negocierilor, în zilele importante din familie, în vacanţe şi serile în compania celor mai buni prieteni.


O&C Bralettes

prive_4_OC

O&C Bralettes este brandul de lenjerie care conferă individualitate fiecărei femei care o poartă. Este unicul brand de lenjerie din Moldova, care îmbină confecționarea în masă cu confecționarea individuală la comandă, fiind unicul atelier de tip showroom, care oferă posibilitatea de a participa la modificarea sau confecționarea modelului perfect.  

 

Sandro Liv

prive_4_sandro

Linia vestimentară Sandro Livv este definită de echilibrul dintre calitate, eleganță și atitudine. Fiecare piesă vestimentară are menirea să scoată în evidență adevăratele atuuri ale unui gentleman desăvârșit.

 

 Ariadna

prive_4_ariadna 

Colecție inspirată de cel mai controversat personaj - Dracula, Ariadna Untold vine să sublinieze încă o dată cele mai ascunse gânduri și fantezii ale unei femei. Sexualitatea combinată dozat cu o feminitate absolută e la ea acasă în această colecție.

 

Fortuna Sisters

prive_4_fortuna

Iubirea, dorinţa, obsesia şi trădarea înfloresc în această colecție ce poartă numele de ''Tulip Fever ''. Ideea principală a colecției este imperfecțiunea, care în mod ironic, în perioada actuală, este o valoare, iar nuanțele pastelate prezente în colecție sunt o dedicație acestor flori delicate.

 

Nude Collection

prive_4_nude

Nude Colection este un brand autohton lansat în septembrie 2018, specializat pe două linii vestimentare de bază - rochii de seară și ținutele de tip office. Rochiile cu croiala conform tendințelor modei, inspiră calitate, unicitate și rafinament. Modele de tip office oferă o stare de confort și acceptare a propriei senzualități în fiecare moment al zilei.

 

2Coat

prive_4_2coat
Filozofia brandului 2Coat by Olga Tovstenco este armonia dintre conținutul intern și estetica exterioară, armonia dintre rațional și emoțional, consumul rezonabil și efectul noutății, armonia dintre materialele noi și tehnologiile tradiționale.
Culoarea este o emoție, permiteți-vă luxul de a trăi viața în culori.

 

Apriori

prive_4_apriori
Saloanele Apriori sunt distribuitori exclusivi şi unici a celor mai talentaţi designeri de rochii pentru mirese. Colecţii noi în orice sezon, oferte avantajoase, reducerile şi acţiunile promoţionale frecvente, fac din saloanele brand-ului locul preferat al mireselor şi sursa permanentă de voie bună.

 

Pentru prima dată, la un eveniment de modă, oaspeții vor avea ocazia sa se delecteze cu o galerie de fotografii nud, semnate de talentatul Arcady Manah.

Privé Fashion Events se va bucura de cel mai select public, oameni din industria modei, invitați speciali, directori de companii și personaje mondene.

În prezent, evenimentele marca Privé se bucură de cea mai mare atenţie a publicului şi a presei, fiind unicul proiect de modă din Moldova în format Premium.

Reamintim cum s-a desfășurat ultima ediție Privé Fashion Events.

Bilete pentru eveniment pot fi achiziționate pe site-ul afisha.md. Numărul biletelor este strict limitat.