beauty-2019-e[po-moldova

BEAUTY – expoziţia internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe, care uneşte liderii pieţei produselor cosmetice din Moldova şi străinătate. Este o platformă eficientă pentru dezvoltarea competențelor profesionale ale specialiștilor industriei frumuseţii în anticiparea serviciilor „de vară”. Expoziţia se desfăşoară la început de primăvară – cea mai favorabilă perioadă pentru a vedea, de a aprecia şi selecta produsele noi pentru sezonul primăvară-vară.

 

beauty-expo-moldova

Expoziţia reunește publicul ţintă al industriei. Participarea la expoziţie este una dintre cele mai eficiente modalități de promovare a brandului. Companiile din industrie folosesc expoziția ca un instrument eficient pentru extinderea rețelei de dealeri și posibilitate de soluţionare reuşită a problemelor de afaceri într-un timp record.

 

Expoziţia BEAUTY la MOLDEXPO înseamnă:

- branduri mondiale de cosmetice profesionale

- echipamente, materiale și instrumente - totul pentru saloane de înfrumuseţare şi frizerii

- centru de dezvoltare profesională – campionate, concursuri, seminare, master-class-uri şi prezentări

- loc de întîlnire pentru profesioniștii din Moldova şi străinătate oferte speciale pentru vizitatori

 

Participanţii la expoziţie prezintă pentru vizitatorii printre altele arta coafării, îngrijirea şi alungirea unghiilor, toata gama de machiaj profesional, oferte inedite din sectorul cosmetologiei şi medicinei estetice.

 

BEAUTY – cele mai recente tendințe ale pieței de frumuseţe!

 

Înregistrați-vă on-line pentru a obține statutul de vizitator VIP al expoziției de frumusețe!