iris-apfel

Una dintre cele mai extravagante femei din lumea modei - designerul Iris Apfel, care a împlinit 97 de ani, a semnat recent un contract cu o agenție cu renume mondial, IMG Models (cu sediul principal la New York), aceeași care le reprezintă pe Kate Moss, Alek Wek și Kaia Gerber.

O doamnă plină de culoare și creativitate! Cu părul scurt şi cărunt, cu ochelari mari rotunzi, cu buze roșii și multe accesorii deosebite... Stilul ei inconfundabil a făcut-o cunoscută în întreaga lume, transformând-o într-un fashion icon.

51828289_252646345625274_490819525327978496_n_2

Iris demult timp este considerată o adevărată stea. Ea se regăsește în lista celor mai bine îmbrăcate persoane din lume și a contribuit la decorarea Casei Albe. Nici până acum nu îi vine a crede că la 97 de ani a putut deveni ”Imaginea de pe copertă”. Merită accentuat faptul că Apfel a mai participat la campaniile publicitare MAC, a apărut pe coperta revistei britanice de modă Dazed & Confused și în multe alte publicații.

 

Nu este clar de ce modelul a apărut în lista IMG abia acum, și nu cu mulți ani în urmă. Iris este nerăbdătoare să înceapă cât mai repede colaborarea cu acest brand. Într-un interviu pentru revista de modă WWD, modelul a declarat: "Nu cred că cifra din pașaport ar trebui să aibă o anumită valoare și să vă împiedice să nu mai lucrați. Eu cred, că pensionarea e mai rea decât moartea".