Industria modei dispune de un număr mare de dispozitive care ajută femeia să rămână întotdeauna frumoasă și încrezută în sine. Vă propunem atenției dumneavoastră 5 lifehack-uri utile care vă pot ușura viața. Aceste lucruri simple vor fi pentru voi o adevărată descoperire.
 
Scotch pentru haine
Scotch-pentru-haine
 
Acest scotch se vinde în rulouri sau sub formă de benzi, care se lipesc ușor pe haine și pe corp. Scotch-ul este bilateral și transparent. Banda adezivă se potrivește și pentru lenjerie și pentru haine cu decolteu adânc. Cu ajutorul unui scotch, puteți îndoi tivul unei rochii sau a unor pantaloni. Adevărul este că decolteul din țesături subțiri este întotdeauna instabil, se mișcă în cel mai nepotrivit moment, dar scotch-ul lipit va împiedica acest lucru. Benzile sunt confortabile în purtare și nu strică țesătura. De acest secret se folosesc multe celebrități, alegând un costum extravagant. 
 
 
Căptușeală pentru îmbrăcăminte (protecție contra transpirație)
88888
Absorbantele pentru subsuori permit evitarea petelor de pe haine și oferă posibilitatea întotdeauna să vă simțiți confortabil. Țesătura căptușelii absoarbe bine transpirația și cu ajutorul părții adezive, absorbantul se lipește perfect la îmbrăcăminte sau la corp. Astfel de absorbante pentru transpirație vă vor ajuta în timpul unei sesiuni foto sau al unui eveniment important, precum și în cazul în care ați închiriat hainele.
 
Protejarea hainelor de make-up
 
Multe fete în camera de probare a unui magazin de îmbrăcăminte se confruntă cu o situație în care pe haina îmbrăcată rămâne o pată de la ruj sau fond de ten. Astăzi, în camerele de probare a mai multor magazine este agățată o eșarfă. Ea servește pentru a o arunca pe față și apoi să probați jumper, rochie sau tricou pentru a nu păta hainele.
 
Japonezii au mers mai departe și au inventat pungi de unică folosință care se pun pe cap pentru ca lucrurile după probare să rămână curate. Dar, astfel de pachete sunt rareori găsite în magazine. Dacă mergeți în camera de probare, este mai bine să vă luați fularul sau eșarfa dumneavoastră, decât să folosiți o eșarfă reutilizabilă care a intrat în contact cu multe fețe.
 
Mașină pentru scame
Mașina-de-pe-peleți
Această mașină mică vă permite să reînoiți tricotajul. Puteți să o utilizați pentru pulovere, căciuli, mănuși și alte obiecte tricotate. În minute numărate, mașina curăță delicat lucrurile de scame. Trebuie să folosim aparatul cu grijă pentru a nu tăia un nod sau fir.
 
Aburitor manual
ruchnoj-otparivatel-dlja-odezhdy
În timpul călătoriei sau a călătoriei de afaceri apare nevoia de a călca hainele. Pentru a nu purta întotdeauna fierul de călcat cu noi (chiar dacă este compact, trebuie să găsim încă un loc drept pentru a călca ceva și nu este întotdeauna convenabil), puteți să luați un aburitor manual. Dispozitivul se diferențiază cu dimensiuni mici și greutate mică, este indispensabil în călătorii și acasă, dacă nu aveți spațiu pentru un aburitor staționar.