wellness-primavera-life

Primavera Life este o companie germană care produce uleiuri esențiale organice și produse cosmetice aromatizate. Istoria sa a început în 1968 în zona rezervației Alpilor bavarezi.


Fondatorii companiei, Ute Leube și Kurt Nübling, au fost susținători puternici ai naturii și o abordare holistică a sănătății și bunăstării. Sensul abordării holistice este că o persoană este luat în considerație ca un tot întreg, iar produsele cosmetice ca un mijloc de a influența nu numai pielea, ci și simțurile. Sănătatea holistică nu este numai bunăstare fizică, este armonie în toate sferele vieții umane.primavera-life-kosmetika

 

Decizând să creeze o întreprindere mică pentru ambalarea și vânzarea uleiurilor esențiale, fondatorii mărcii au început în primul rând să caute furnizori de încredere de cele mai pure și de calitate materii prime - organice. De-a lungul anilor de muncă minuțioasă, aceștia au reușit să construiască o rețea mondială de agricultori parteneri care să țină cont de particularitățile climatului, solului și care cresc plante pe soluri curate fără a fi tratate cu pesticide.
 
În compoziția produselor cosmetice Primavera sunt uleiuri esențiale organice pure și uleiuri vegetale presate la rece. Produsele corespund celor mai înalte standarde de calitate și au certificat-eco Natrue. Urmând standardele sale ECO, compania utilizează ambalaje minim, refuză căptușeli și cutii externe, acolo unde este posibil. Utilizează hârtie reciclabilă, iar borcanele și sticlele de sticlă sunt refolosite. În gama de produse cosmetice Primavera sunt produse naturale pentru față și corp, precum și amestecuri de arome pentru casă.
 
Uleiurile esențiale, după cum știți, sunt ajutători indispensabili nu numai în trusa de cosmetică, ci și într-o trusă de prim ajutor! Uleiurile esențiale 100% naturale ajută la combaterea oboselii, a insomniei, a iritabilității, a ostenelii și a răcelii. Atunci când sunt aplicate pe piele, ele au un efect de încălzire sau de răcire. Atunci când sunt inhalate, modifică starea emoțională, creând un sentiment de confort și bunăstare.

 

Uleiurile esențiale mobilizează forțele de auto-vindecare și întăresc sistemul imunitar. Astăzi, experții consideră aromaterapia drept un medicament naturopatic sigur fliabil.

 
Biroul ecologic al companiei Primavera, situat la poalele Alpilor bavarezi, merită o atenție deosebită. În interior este multă lumină naturală și aer proaspăt, sunt instalate baterii solare pe acoperiș, care asigură în totalitate energie electrică biroului. În jur s-a răspândit o grădină, în care se organizează diverse festivaluri, de exemplu, festivalul lavandei, unde puteți să vă familiarizați cu tehnologia tradițională de distilare a uleiului de lavandă. În 2016, datorită programelor sale ecologice, compania Primavera Life a primit premiul național de referință al RFG "Mark of the Century".

primavera-life-office

Kurt L. Nübling: Scopul nostru a fost și rămâne păstrarea naturii cu diversitatea și originalitatea sa. Respectul înțelepciunii naturii și dorința de a interveni cât mai puțin posibil au fost baza. Suntem convinși că doar extractele de plante pure și autentice pot dezvolta toată puterea lor și pot avea un efect de vindecare. O gospodărie țărănească certificată și ecologică a fost o condiție obligatorie pentru aceasta. De aceea, am căutat contact direct cu producătorul.
 
Ute Leube: Toate uleiurile noastre esențiale sunt 100% naturale în produsele noastre. Adică, ele conțin doar uleiul plantei mamă, nici mai mult, nici mai puțin. De exemplu, un trandafir conține mai mult de 500 de ingrediente diferite care sunt necesare chiar și pentru cea mai mică urmă a efectului comun. Toate materiile prime trec controlul calității fără compromis cu ajutorul analizei foarte sensibile și pot fi complet urmărite de la locul de recoltare până la produs pregătit de pe raft.

 

Site-ul oficial al companiei: www.primaveralife.com