primavera_life
 
Nu este un secret pentru nimeni că în sezonul de iarnă oamenii sunt mai predispuși la depresie. Reducerea lungimii orelor zilei, frigul și răceala afectează extrem de negativ starea de spirit și starea generală. Există oare un instrument care va ajuta la înfrângerea melancoliei și depresie?
 
Răspunsul la această întrebare îl știe Kurt Nübling - fondatorul mărcii cosmetice, care produce uleiuri esențiale organice cu un efect curativ. Fondatorul brand-ul pretinde că pentru el cosmetica nu este doar un set de ingrediente, ci un fel de filozofie. Kurt împărtășește bucuros sfaturi valoroase, inclusiv cele legate de înfrângerea depresiei. Vă propunem una dintre rețetele sale.
 
primavera-life-cosmetics
 
Aveți nevoie de:
 Ulei de portocale, grapefruit sau portocale roșii;
 Ulei esențial de scorțișoară;
 Ulei de Neroli.
 
Amestecând aceste uleiuri, veți obține un remediu excelent contra stresului și oboselei. Amestecul se dizolvă în uleiul de bază și se aplică pe zona plexului solar. Puteți, de asemenea să îl adăugați în timp ce faceți baie, dizolvând uleiul în spumă sau în sare de mare.
 
aroma-diffuzor
 
În plus, există coliere speciale pentru uleiurile esențiale - difuzor de aromă cu o căptușeală dublă, unde puteți picura câteva picături, iar aroma va fi întotdeauna aproape.
 
aroma-difuzor