джениффер-лопез
 
Recent, Jennifer Lopez a anunțat lansarea liniei sale de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii. Prima colecție va apărea în 2019. Mulți fani ai cântăreței vor să creadă că linia cosmetică le va permite să-și păstreze tinerețea și să le facă să arate astel de uimitor ca Jennifer la 49 de ani.
 
Lopez a spus că primele produse vor fi disponibile la sfârșitul anului 2019. Concret ce produse vor fi incluse în linie încă nu se știe. Uneia dintre publicațiile cu autoritate J-Lo a spus că lucrează la colecție de o lungă perioadă de timp și intenționează să facă produse de calitate.
 
"Lucrez la această colecție de mult timp, pentru că vreau să fac un produs de calitate. Vreau ca linia mea să cuprindă tot ce știu despre frumusețea și îngrijirea pielii. De asemenea, ca produsele cosmetice pe care le lansez să funcționeze cu adevărat."
 
Trebuie să menționăm că Jennifer nu este prima dată în rolul unui beauty-expert. Recent a lansat o linie de produse cosmetice decorative cu marca Inglot. Se știe că produse cosmetice pentru îngrijirea pielii intenționează să lanseze Lady Gaga, precum și Kylie Jenner, care își dezvoltă cu succes propriul brand de cosmetice decorative.