pantone-colour-of-year-2019-living-coral-design_dezeen_hero

 

Institutul Pantone, care a fost recunoscut de mult timp ca expert în lumea culorilor, a anunțat pe 7 decembrie care va fi principala nuanță a anului 2019. Culoarea principală a anului se numește "Living Coral" (Living Coral - 16-1546 pe scara Pantone). Potrivit vicepreședintelui companiei Laurie Pressman, coralul devine o continuare demnă a ultravioletului, care a dominat în 2018. Ea provoacă un sentiment de căldură și naturalețe și dăruiește o bună dispoziție.

 

pantone-2019

 

Reprezentanții companiei Pantone au declarat că vânătoarea după culoarea noului sezon începe din primăvară. Institutul analizează toate tendințele de pe podiumuri și industria-beauty, fotografiile street style-ului din întreaga lume, rețele de socializare, mai ales Instagramul. De fiecare dată profesioniștii se gândesc la ce înseamnă o anumită culoare, ce poate oferi unei persoane.
 
Culoarea coral și-a luat un loc stabil pe podiumurile diferitelor țări. Nuanță vă permite să vă exprimați într-un mod firesc. În acest an, culoarea coral a devenit o tendință stabilă pe podiumuri. Make-up în nuanțe orange în acest sezon a înviat ținutele de podium de la Delpozo la Chromat.

Delpozo-Spring-2018-Fashion-makeup

delpozo-bks-v-rs18-9319

Delpozo

chromat-just-sent-cheetos-down-the-nyfw-runway-and-were-here-for-it

Chromat

Este imposibil să nu remarcăm că culoarea coral este perfectă pentru make-upul ochilor, obrajilor și buzelor. Recent, faimoasa make-up artist Lisa Eldridge a prezentat un nou trio de rujuri, în care unul dintre produsele este o nuanță portocalie-aprinsă. Anunțarea culorii ca principala tendință a anului va provoca cu siguranță la o lansare în masă în industria-beauty. Iar noi neapărat vă vom spune despre noutățile principale. 

liza-eldridge-pomada

Lisa Eldridge