petrecere
 
Încă o petrecere a burlăcițelor BeautyClub.md a avut loc pe data de 24 noiembrie într-un showroom stilat 105/store, în care sunt prezentate haine de marcă moldovenească.
 
Întâlnirea a avut loc într-o atmosferă prietenoasă și confortabilă. Consultanți și designeri cu experiență au ajutat fetele să aleagă costume pentru sesiunea foto, astfel încât fiecare invitată să simtă irezistibilitatea sa. Participantele la petrecerea burlăcițelor au probat ținutele a trei mărci: March Again, DiLerry, Osez le style. Sesiunea foto în sine a fost ușoară și relaxată. Fetele au avut plăcere să lucreze cu un fotograf profesionist. A fost multă muzică bună, băuturi delicioase și conversații sincere.
 
made-in-md
di-lerry (2) 
fashion-md (2) 
dallmayr-coffee-chisinau (2) 
coffee-dallmayr 
vin-de-spumat 
devicnik-kishinew
 
Așa cum am promis, pe toate panticipantele le-au așteptat surprize și cadouri. Printre toate participantele a fost pus spre câştig un ulei magnific de la Weleda și de asemenea, fiecare participantă a primit un cadou de la Weleda.
 
weleda-cosmetica-moldova 
lotereya 
beauty-club.md 
weleda_1
 
100% tratament natural de lux cu ulei Weleda. Uleiurile hrănesc, restaurează, protejează intens pielea și oferă o adevărată plăcere în îngrijirea de sine. Uleiuri unice naturale Weleda cu arome irepetabile îngrijiesc cu delicatețe pielea.
 
maska-koreiskaya-moldova
 
De asemenea, fiecare participantă a devenit proprietara unei măști coreene unice pentru față de tip șervețel, care restaurează, hrănește, revigorează și întinerește pielea.
 
105-store-chisinau-columna-105 (2) 
march-again-moldova (2)

Curând este o nouă întâlnire și noi surprize plăcute. Alăturați-vă și dumneavoastră nouă în evenimentele noastre uimitoare. Dacă doriți să participați la petrecerile noastre a burlăcițelor ca participant sau partener, puteți să lăsați o cerere aici
 
Organizarea petrecerii burlăcițelor: Olga Dragan