fitness-club-ciocana-chicinau

 

 O veste bună îi așteaptă pe cei care sunt pasionați de sport și visează să viziteze un club de fitness de nivel european. În sectorul Ciocana, pe dealul Vadul lui Vodă, cu o frumoasă priveliște asupra orașului, pe 17 octombrie a fost deschis un nou club de fitness  CityFitness Ciocana.

city-fitness-ciocana-chisinau (2)


Clubul este situat pe o suprafață mare de 800 de metri pătrați. Acesta găzduiește o sală de gimnastică echipată cu echipamente de putere Sterling, Matrix și Impuls, precum și cu echipament cardio-vascular Impulse și Matrix, o sală de program pentru grupuri, o întreagă podea CrossFit, un inel de box și o zonă de arte marțiale.

fitness-pentru-femei-moldova

44069129_1570923773007321_6976025120707969024_o

O vizită la o sală de gimnastică modernă nu are legătură doar cu muncă și de formare serioasă. La fel de important este odihna si relaxarea după exerciţii fizice. În complex puteți folosi sala de masaj, saună și alte servicii pentru a vă menține forma perfectă. Sunteți așteptat de un bar de fitness excelent, cu un meniu special pentru atleți și pentru cei ce slăbesc.

antrenor-sport-fitness-chisinau-moldova_2


O vizită la o sală de gimnastică modernă, sub îndrumarea instructorilor cu experiență, poate întări puternic sistemul cardiovascular, reduce greutatea și aduce organismul în formă perfectă. Fiecare client al CityFitness Ciocana selectează formarea în funcție de preferințele și nivelul de pregătire.

city-fitness-club-ciocana

 

În plus, au fost dezvoltate programe speciale de kickboxing și taekwondo pentru copii. Acum, fitness-ul poate fi practicat de întreaga familie. Programe speciale sunt în așteptare pentru femeile care doresc să slăbească, să-şi restabilească figura și să-şi aducă corpul în formă. Specialiştii caloficați au dezvoltat programe speciale de antrenament și nutriție. În clubul sportiv sunt organizate în mod constant curse de biciclete, master-classuri, concursuri și evenimente festive.

 

fitness-club-chisinau

fitness-pentru-femei-chisinau


CityFitness Ciocana

Chișinău, str. Vadul lui Vodă 21/3
022 803 100