Contour-Makeup
 
Sculptorul de față este un produs cosmetic modern care vă permite să accentuați pomeții și să eliminați volumele excesive. Când utilizați fondul de ten fără sculptor, mai ales când vine vorba de un produs cu pigmenți reflectorizanți, fața va arăta plată.
 
Următoarele sfaturi vă vor ajuta să alegeți un sculptor potrivit:
 
CULOAREA se selectează cât mai aproape posibil de culoarea umbrei. Pentru a înțelege ce culoare să alegeți pentru DUMNEAVOASTRĂ, trebuie să vă uitați ziua în oglindă la fața fără make-up și să evaluați ce culoare creează umbra de la nas sau bărbie. Anume aşa o nuanță se va potrivi cel mai bine.
 
TEXTURA poate fi cremoasă sau uscată. Singura diferență este că compoziția cremoasă trebuie fixată neapărat cu pudră tansparentă.
 
Dumneavoastră probabil ați întâlnit în internet o mulțime de lecții, care în mod clar demonstrează în ce zone se aplică produsul, în funcție de tipul feței. Dacă rezumăm, se poate observa că sculptorul este aplicat acolo unde este necesar de îndepărtat volumul. De la început trebuie să desenați umbrele și apoi să le retuşați ușor cu ajutorul pensulei. În cele din urmă, nu ar trebui să se vadă dungi. Exagerarea cu sculptorul este nepotrivită în obținerea unui make-up natural.