nevskie-berega-2018 (2)

Make-up artistul  Gabriela Ciribaș a povestit pentru BeautyClub.md despre participarea la festivalul frumuseței "Невские берега", care se desfășoară anual la Sankt Petersburg.



-  Aceasta este prima mea experiență de participare la un astfel de concurs de scară largă, am participat la concursuri numai în Moldova și în Transnistria. În cadrul concursului «Невские берега» , make-up artiștii pot participa în două categorii, fiecare dintre ele au inclus două nominalizări, adică au fost în total patru nominalizări. Am participat la toate!


Primele două nominalizări au fost cele mai importante pentru mine: Fantasy make-up (ținuta reginei) și Colour smokey (ținuta de seară), mă pregăteam pentru ele de aproximativ trei luni. Mi-au adus primele două locuri și Marele Premiu! În cea de-a treia nominalizare, Cretive make-up (ținuta de păpușă), am luat locul II. Iar ultima nominalizare - Fashion make-up - mi-a adus locul IV.

fantasy-makeup-moldova

gribas-gabriela-makeup-artist-moldova

Un mare ajutor și susținere mi-a oferit mult respectabila și iubita mea antrenoare Maria Cozman, cel mai bun coafor-stilist Iuliana Svatuica, o masteriță magnifică de bijuterii Tatiana Victor, modelul meu incomparabil Șerbaniuc Tatiana și bineînțeles, principalul meu suport moral, soțul meu!

moldova-make-up-artist-balti

Nu mă așteptam să câștig locuri premiate. De ce? Pentru că, după concursurile în care am participat în Moldova, din cauza nedreptății care s-a întâmplat aici, m-am pregătit moral pentru faptul că o fată tânără dintr-o țară mică nu ar primi premii în acest tip de campionat! Dar eu am făcut-o! Mai precis, Noi, pentru că eu singură n-aș putea face asta!

fashion-makeup-moldova

fashion-make-up-moldova