ekaterina-kojokaru-moldova

Cântăreața Ecaterina Cojocaru şi-a dezvăluit pentru  BeautyClub.md  beauty-favoritele, make-up și călătoria la care se pregătește.
 
 
Cum ce începe dimineața dumneavoastră? Există vre-un ritual-beauty?
Dimineața mea începe cu un zâmbet din interior: mie, soarelui, celor dragi și a tot ceea ce ne înconjoară. Apă proaspătă și tonicul mă ajută să mă trezesc și să mă pregătesc pentru ziua de lucru. 

ekaterina-kojokaru-keya

Care este definiția dumneavoastră a frumuseții?
Frumusețea implică lumea interioară a omului și sufletului său. Tot ceea ce facem și întreprindem este însoțit de ceea ce avem înăuntru, valorile și calitățile noastre.

 

Vă amintiți primul produs cosmetic al dumneavoastră? Care a fost ăsta?
La vârsta de 14 ani, mi-a fost prezentată o gentuță roșie, magică, de la Estee Lauder, toate seturile necesare de produse cosmetice, pe care le-am folosit exclusiv într-o ținută scenică. De atunci, am învățat să folosesc numai produse de calitate, studiind compoziția lor, deoarece este foarte important să știm ce poate fi folosit pe pielea tânără și ce nu.

 

Numiți 3 produse-beauty care în ziua de azi sunt preferatele dumneavoastră?
Rimel - strălucirea ochilor mei căprui; ulei de corp cu sclipici - o stare confortabilă a corpului meu, care încarcă cu energie pentru toată ziua; spray de păr - îngrijire și aspect sănătos.

ekaterina-kojokaru-moldova (2)

 

Sunt reguli personale de îngrijire pe care le urmăriți în îngrijirea pielii feței, a corpului, a părului?

Nu îmi supraîncarc corpul, fața și părul cu o cantitate mare de produse. În timpul liber folosesc rețetele și măștile bunicii, de la care obțin o mare plăcere și rezultate bune.

 

Care este diferența dintre make-upul dumneavoastră de zi cu zi și make-upul de scenă?
Make-upul zi de zi și scenic are o mare diferență cu multe secrete. În make-upul zi de zi este important să nu supraîncărcați fața, să găsiți culoarea naturală a tonului sau a BB cremei și scena necesită întotdeauna luminozitate, în același timp, naturală, uşoară. Adesea, lumina scenei și aparatul foto "mănâncă" make-upul, așa că ar trebui să fie o cantitate suficientă.
 
Vă place să călătoriți și din câte știm în colecția dumneavoastră sunt mai mult de 15 țări pe care le-ați vizitat. Ce țară nouă doriți să descoperiți în viitorul apropiat?
Mulțumesc familiei și muncii mele pentru oportunitatea de a vedea un număr mare de țări la vârsta mea. Călătoria este o parte a vieții mele, datorită căreia mă dezvolt, comunic și mă străduiesc să îmbrățișez imensitatea. Am de gând să descopăr pentru mine China, lucrez la această călătorie planificată și o să vă spun despre asta, când totul se va primi și mă voi întoarce din nou la dragul meu Chișinău!