De pe data de 4 până pe 7 octombrie la CIE Moldexpo se va desfăşura cel mai important eveniment în lumea modei din capitală - International Fashion Expo.
 
Expoziția grandioasă va fi interesantă pentru persoanele care urmăresc tendințele modei și doresc să fie întotdeauna la modă.
 
Una dintre misiunile evenimentului este promovarea brandurilor moldovenești pe piețele interne și externe.
 
Pentru prima dată în istorie, expoziția va ocupa trei pavilioane.
 
Pavilion №1 #Insidefashion — aici vor fi prezentate colecțiile exclusive de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii toamnă-iarnă, a cincizeci de branduri cu renume din Moldova și de peste hotare.

Pavilion №2 #Futureyoungdesigners — aici vor avea loc prezentări şi demonstrații ale colecțiilor de autor a treizeci de designeri de haine moldoveni.

Aceasta este o mare oportunitate de a obține idei despre tendințele actuale din industria modei, cele mai recente tendințe de modă și soluții din partea starurilor crescătoare ale industriei modei.


Pavilionul va fi împărțit în două zone:
 
#SeeNowBuyNow –o platformă pentru prezentări de colecții autentice a designerilor autohtoni.

#FashionPodium – zona de demonstrație a colecțiilor de haine în trend, pe podium în mod non-stop.

Pavilion №3 #Expobrands — aici puteți vedea o selecție vastă de haine și accesorii la modă de la 40 de distribuitori din Moldova și de peste hotare.
 


După ce a-ți vizitat   International Fashion Expo, fanii modei vor putea nu numai să înțeleagă principalele tendințe ale sezonului curent și viitor, ci și să își creeze propria ținută proaspătă și unică!
partneri-fashion-expo