Rochia celebră a Audrey Hepburn creată de Hubert de Givenchy, a devenit o sursă de inspirație pentru noua colecție, în care toate produsele se completează reciproc și împreună creează o imagine de toamnă în nuanțe întunecate.


Paleta de farduri Midnight Skies Sparkling Prisme Quatuor într-o cutie din piele neagră, cu o combinație destul de neobișnuită de nuanțe: de la roșu bogat la kaki. Fardurile au o textură cremoasă care vă permite să le aplicați chiar și cu vârful degetelor.

Evidențiați ochii cu ajutorul a două produse pentru gene. Clasicul rimel Noir Interdit curbează ușor și prelungește genele. Pigmenții negri diluați cu particule de sidef roșu - acestea oferă un aspect profund privirii. Dacă aveți nevoie de o imagine îndrăzneață, aplicați peste rimel un strat special de Encre A Cils cu o nuanță metalică roșie  

 
Imaginea poate fi finisată cu săgeți negre, cu sidef roșu, folosind Liner Vynyl.

 
Rouge Interdit - ruj limitat într-o nuanță roșie clasică cu un sidef ușor. În compoziția sa este ulei de trandafir negru, care netezește și hidratează buzele.
 
Punctul culminant al imaginii vor fi unghiile, acoperite cu lac de unghii Le Vernis Cosmic Night, care combină nuanța roșie clasică cu sidef negru.