Mască-alginată-chisinau

Masca alginată este un remediu excelent pentru întinerirea, nutriția și hidratarea pielii. În prezent, cosmetologia a acumulat o experiență de 40 de ani în utilizarea produselor cosmetice pe bază de alginat.
 
Începutul a fost pus de către omul de știință englez, care a primit o substanță care conține acidul alginic în cursul experimentelor științifice cu alge marine. S-a dovedit că are multe proprietăți utile: hidratează eficient, hrănește, promovează regenerarea pielii și are un efect de lifting.
 
În plus, măștile alginate au efect anti-inflamatoriu și calmant, purifică și asigură o hidratare profundă, elimină toxinele, stabilizează producția de sebum.
 
Efectele cosmetice după folosirea măștii se observă imediat: pielea devine mai elastică și mai proaspătă, se reduc inflamările, porozitatea, se netezesc ridurile mici. Măștile alginate se potrivesc pentru toate tipurile de ten: alginații saturează pielea uscată cu umiditate, pe cea matură o reîmprospătează, iar în cazul eliminării excesive de grăsimi, normalizează producția de sebum. 
 
 
Masca alginată trebuie aplicată într-o poziție orizontală. În salon, cosmetologul aplică masca clientului care se odihnește pe canapea. Aplicarea măștii la domiciliu în poziția orizontală provoacă disconfort, este mai bine să cereți ajutor din timp în aplicarea produsului. 

Mască alginată cu Laminaria, Spirulină și Algovert de la Relaxa Aromatherapy
 
Gama acidul-linolenic, care se conține în Spirulina, posedă o proprietate antioxidantă puternică. Un număr mare de vitamine grupa B și beta-carotenul ajută pielea să-și restaureze propriile funcții de nutriție și hidratare. Prezența ușoară a acizilor naturali elimină celulele moarte ale pielii, îmbunătățind culoarea tenului.
 
Microelementele: zinc, fier, magneziu, potasiu și fosfor, prezente în Spirulină ajută la combaterea umflării feței, a cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Aplicarea în curs a măștii alginate cu Laminaria, Spirulină și Algovert poate schimba eficient starea pielii.

maska-aliginata


Mască alginată polară, revigorantă de la Relaxa Aromatherapy

Principalul ingredient al măștii este acidul alginic extras din algele care cresc în Marea Nordului. Condițiile severe ale regiunii Arctic Nord contribuie la acumularea de nutrienți. Alga maro polară este bogată în carotenoide și combate cu succes îmbătrânirea prematură. Masca alginată polară, revigorantă crește hidratarea pielii cu 123,4% imediat după aplicarea măștii.

relaxa-aromatherapy-masca-aliginata

Măștile alginate  Relaxa Aromatherapy în formă uscată sunt pulbere. La amestecarea cu apă devin o masă groasă, care trebuie să fie aplicată într-un strat gros (3-5 mm) pe față, inclusiv buzele, pleoapele, nasul, lăsând libere doar nările. După 5-6 minute masca începe să se usuce, formând o peliculă groasă elastică, similară cu o formă a feței din cauciuc. 

Se recomandă să scoateți masca după 10-15 minute într-un singur strat, în direcția de jos în sus. Înainte ar trebui să dezlipiți ușor masca de pe piele la margini.

aliginatnaia-maska-kishinev

Relaxa Aromatherapy