Luna finală de vară este înainte, iar ea adesea ne surprinde cu călduri extreme. Cum să păstrați make-up-ul în zilele de vară și să-l faceți cât mai confortabil? BeautyClub.md a întrebat make-up artistul Anna Belousova.

 

 

Ușurința sau stabilitatea?

Dilema veșnică a make-up artistului: un make-up perfect, durabil și ușor. Toți clienții doresc acest lucru, iar acestea sunt adesea concepte care se exclud reciproc. Este dificil să se obțină stabilitate și ușurință în același timp. Dar totuși, în prezent, multe branduri încearcă să-și ridice nivelul, fabricând produse care arată destul de ușor pe față, deși au o înaltă durabilitate și un efect de suprapunere bun. Există anumite secrete pe care le putem folosi pentru a obține rezultatul dorit.

 

MAKE-UP-artist-chisinau

✔ Multe branduri de produse cosmetice profesionale au farduri de pleoape cremoase în gama sa. În cosmeticele de lux, asemenea produse au apărut recent. Arată destul de ușor. Acestea pot fi aplicate pe pleoape cu un voal fără greutate și lăsate într-o formă pură sau pot fi folosite ca substrat sub farduri pentru a face machiajul persistent. În plus, sunt tinturi și gel-linere, care sunt, de asemenea, foarte durabile și pot servi drept bază pentru fardurile de pleoape.


✔ În ceea ce privește tonul, există o modalitate foarte interesantă - de a amesteca un fond de ten dens, persistent într-o cremă ușoară sau de a aplica local în anumite zone unde este necesară o acoperire mai densă. Aproape întotdeauna amestec fondurile de ten în munca mea, în funcție de ce efect vreau să obțin. De exemplu, într-un ton persistent, adăugați unul hidratant, plus unul strălucitor, astfel încât întreaga "imagine" să arate exact așa cum avem nevoie. Dar trebuie să vă pricepeți în compoziție și să înțelegeți ce să faceți cu ea. Este mai bine să luați fonduri de ten a aceleeași mărci pentru a simplifica sarcina. Ei au gândit deja totul în formulă, astfel încât să se poată amesteca bine unul cu celălalt.

machiaj-chisinau_1

✔ Для того чтобы кожа смотрелась здоровой и красивой, можно нанести сияющую базу под тон. Она скроет неровности на лице, а благодаря светоотражающим частичкам придаст лицу отдохнувший вид. При этом, уже можно не использовать плотный тон, часть его функций выполнит эта база.

Pentru ca pielea să pară sănătoasă și frumoasă, puteți aplica o bază strălucitoare sub fondul de ten. Aceasta va ascunde neuniformitatea pe față și datorită particulelor reflexive, va da pielii un aspect odihnit. În același timp, puteți să nu folosiți un ten dens, unele dintre funcțiile sale vor fi executate de această bază.
 
✔ În timpul verii puteți folosi un bronz în loc de fard de obraz. Bronzer-ul va crea un efect ușor de bronzare pe fața dumneavoastră iar dvs. veți arăta de parcă numai v-ați întors din vacanță. 
 
✔ În loc de rimel, este mai bine să utilizați geluri cu vitamine care vor hidrata genele. Ele nu se vor scurge și nu vor cădea de la căldură. Sau puteți face procedura de laminare a genelor, care va permite pentru 1-1,5 luni să nu utilizați rimelul. Multor persoane nu le place senzația de disconfort de la rimel în zilele fierbinți.
 
✔ BB-cream este o alternativă șic a fondului de ten vara. Se "așează" perfect, are o anumită compoziție de vitamine, are proprietăți de îngrijire și arată ca și cum nu v-ați machiat deloc, iar pielea dumneavoastră este perfectă de la natură.

✔ Hidratarea obligatorie în timpul verii. Vă recomandăm geluri sau seruri ușoare care umplu pielea cu umezeala necesară, fără efect de supraîncărcare. Desigur, îngrijirea de vară trebuie să fie cu factorul SPF.
 
✔ Rujul este recomandat să se aplice mat sau cu efectul "metalic", care este la modă în acest sezon. Acestea vor dura toată ziua și nu va trebui să tentați buzele și să refaceți conturul în fiecare oră. Și dacă doriți un efect natural, puteți folosi un balsam de buze fructat.
 
✔ Pentru a vă menține make-upul mai mult timp, se recomandă utilizarea unui spray fixativ, fiind acum produs de multe branduri cosmetice. În zilele deosebit de calde, puteți profita de apa termală: make-upul nu curge de la ea, iar fața va primi prospețimea necesară.

vizajist-kishinew

✔ Spre sfârșit, o informație foarte importantă: beți norma dumneavoastră de apă pe zi. Să calculați de cât de multă apă aveți nevoie, este ușor: vara este de 40ml * 1 kg de greutate. Lipsa umezelii face ca pielea să fie uscată și lipsită de viață și de asemenea, mai vulnerabilă la razele UV.

Respectând aceste recomandări simple, puteți să arătăți fastuos și să savurați bucuriile de vară. Fii frumoasă în fiecare zi!

Belousova Beauty Room