mussovie-teni-pro-vg

Fardurile de pleoape mousse Pro VG cu strălucire extraordinară au ajuns la redacția BeautyClub.md. Produsul nou a fost testat de beauty-redactorul Olga Dragan.


«Recent am încercat fardurile de pleoape mousse. Din păcate, experiența nu a fost foarte reușită, deoarece fardurile se aplicau cu un strat gros pe pleoape și era necesar să se depună mult efort pentru a le umbri. Prin urmare, luând în mâini fardurile de la  Pro VG, am sperat la mai bine. Am testat nuanța frumoasă №006 cu denumirea "gustoasă" Chocolate Heart (inimă de ciocolată).

De cele mai multe ori, aplicam fardurile pe pleoape cu pernuțele degetelor, uneori foloseam o pensulă. Am fost surprinsă de faptul că ele sunt ușor de umbrit. Textura lor este într-adevăr ușoară.

Puteți ajusta intensitatea nuanței. Dacă aplicați un strat foarte subțire - va fi o variantă excelentă chiar și pentru un make-up de zi, iar dacă le aplicaţi mai intens, veți obține o strălucire splendidă pentru machiajul de seară.

Înainte de aplicarea fardurilor, este mai bine să folosiți un primer - o bază pentru machiaj care netezește pielea, face ca suprafața pleoapei să fie uscată și "tenace", astfel încât umbrele să fie bine fixate.

Iubitorii machiajului într-o singură culoare pot folosi această nuanță și pentru buze. Eu mai întâi am aplicat balsam hidratant pe buze, apoi, atingând buzele cu pernuțele degetelor, am aplicat fardurile. Buzele se primesc într-o nuanță de ciocolată cu strălucire.

 

pro-vg-teni

Beauty-dosar*: 

Fardurile de pleoape mousse cu textură ușoară de la Pro VG sunt produse conform unei tehnologii speciale, ceea ce le face ușor de aplicat și au o durabilitate excelentă.
 
✔ Textură unică, care nu are analogii.
✔ O strălucire lucioasă, complexă.
✔ Paletă de lux cu 9 nuanțe.
✔Calitate înaltă



VG Professional Make up - cosmetice decorative profesionale. Cartea de vizită a produselor cosmetice Pro VG sunt texturile durabile, permanente. Creioane de tatuaj, rujuri durabile, farduri de pleoape foarte pigmentate, rimel rezistent la umiditate, baze corective rezistente pentru machiaj.
 
Ambalaj: recipient de sticlă
Greutate: 4g
Țara de origine: Italia

 

 

Cosmetica PRO VG în Moldova >>

* Beauty-dosarul a fost pregătit pe baza informațiilor de la producător.