O serie actualizată de creme pentru față Anew Perfect Skin от Avon a ajuns la redacția BeautyClub.md. Noutățile au fost testate de beauty-redactorul  Olga Drăgan.

avon-chisinau

«"Două creme drăguțe pentru față din noua linie Anew Perfect Skin de la Avon: de zi cu SPF 25 și de noapte. Ambalajul cremelor este tub. Este foarte convenabil, deoarece ele încap cu ușurință într-o pungă cosmetică, nu ocupă mult spațiu și sunt confortabile pentru a le lua în orice călătorie de vară. În timpul verii, crema cu protecție SPF trebuie să fie în geantă la toți cei care au grijă de frumusețea și sănătatea pielii lor.

avon-cosmetica-moldova
Pentru ce să adăugați o cremă cu SPF în îngrijirea zilnică a feței? Această etapă suplimentară de beauty-îngrijire vă va ajuta la păstrarea tinereții. Crema de zi Anew Perfect Skin de la Avon cu SPF 25 oferă o protecție garantată împotriva razelor solare UVA / UVB, care sunt principalii factori ce pornesc procesul de îmbătrânire prematură a pielii.

Cremele au o textură cu densitate medie, se aplică și se absorb ușor. Au un miros plăcut și delicat.

avon-md

Crema de zi o aplicam pe pielea curată, după tonic, ser sau esență. Aceasta protejează bine pielea de razele solare. Am folosit-o atât în oraș, cât și în timpul odihnei la mare. Am aplicat-o o dată dimineața și a fost suficient, pentru că nu mi-am udat fața în timpul zilei. Pentru cei care se scaldă activ în mare sau la piscină, crema mai trebuie aplicată în timpul zilei. Este mai bine să o păstrați întotdeauna într-o geantă de plajă, în cazul în care veți avea nevoie de protecție suplimentară dumnevoastră sau cineva din apropiați.

avon--moldova
 
Cremele au grijă de piele, o hidratează și îi oferă un aspect proaspăt. În timpul utilizării lor, am observat o îngustare a porilor din zona T ".
 
avon-anew-perfect-skin
 
Beauty Dosar:
 
Crema de zi Anew Perfect Skin Wake up  - hidratează pielea, reduce porii, are SPF-factor 25. Crema de noapte Anew Perfect Skin Sleep ajută pielea să se regenereze peste noapte, îi oferă un aspect proaspăt, odihnit, ca după un somn îndelungat. În această serie este și cremă pentru zona din jurul ochilor, BB-cream, bază pentru machiaj și splash-mască hidratantă.

Categoria de vârstă: 25+
Volum: 50 ml