Esența coreeană Tony Moly a ajuns la redacția  BeautyClub.md, și a fost testată de beauty-redactorul  Olga Dragan.

tony-moly-moldova
«La baza esenței Tony Moly stă extractul de orez fermentat, a cărui proprietăți miraculoase sunt descrise în detaliu în beauty-dosarul de mai jos. Vreau să împărtășesc impresiile personale despre utilizarea produsului. În primul rând, ambalajul este confortabil și bine gândit. Îmi place foarte mult când produsul este ambalat frumos și confortabil.

koreiskay-kosmetika-moldova
 
Sticla vacuum are un aplicator convenabil, care limitează accesul aerului în interior, împiedicând procesele de oxidare ce pot încălca stabilitatea produsului cosmetic și pot reduce eficiența acestuia.
 
Spre deosebire de aplicatorul obișnuit, aplicatorul vacuum nu are un tub. În acest tip de ambalaj este utilizat un sistem de dozare fără aer. Furnizarea produsului este efectuată din orice poziție a flaconului, permițându-vă să regulați cu ușurință cantitatea necesară pentru aplicare. Esența se consumă foarte econom. Dar nu ar trebui să deschideți sticla. În așa mod puteți împiedica vacuumul și funcționalitatea aplicatorului.
 
koreiskaya-kosmetika-v-moldove_1
 
În al doilea rând, însăși aplicarea esenței pe față este confortabilă. Textura esenței este ușoară, iar aroma foarte plăcută, datorită uleiurilor naturale care fac parte din esență.
 
În al treilea rând, are un efect revigorant asupra pielii, netezește tonul, are efect de înălbire. Este ideal pentru pielea uscată.»

Beauty-dosar:
 
Esența cu efect de întinerire: hidratează, hrănește, înălbește pielea, netezește ridurile și face tenul să arate uniform și fin.

În compoziția esenței sunt incluse ingrediente active: extract de orez fermentat, adenosine, niacinamide, uleiuri naturale (portocale, bergamot, lămâie, ulei de măsline, lemn de trandafir și eucalipt) și ceramide.

Această esență are o formulă unică care vă permite să faceți acest produs universal și să îl folosiți în calitate de toner, loțiune și esență.

Tony Moly Bio EX Multi-Cell Energy pătrunde rapid în piele, ajută la nivelarea tonului, are efect de tonifiere a pielii și normalizează procesele de regenerare a celulelor.

Pentru această esență, colții de semințe de orez sunt fermentați timp de un an, la o temperatură menținută constant. Datorită procesului natural de prelucrare, componentele fermentate ale produsului pătrund mai adânc și mai rapid în piele și sunt, de asemenea, mai ușor prelucrate și absorbite de piele.

Esența cu orez fermentat este ideală pentru pielea uscată, precum și pentru pielea cu semne de îmbătrânire. Extractul de orez activează procesele metabolice, îndepărtează ridurile și hidratează pielea. Toate produsele dezvoltate pe baza de extract de orez sunt destinate să hidrateze, să revigoreze pielea, să hrănească, să întărească bariera de protecție și să lupte contra procesului de îmbătrânire prematură.

Adenozina care este inclusă în compoziție, accelerează procesul de regenerare a celulelor, elimină ridurile și are un efect benefic asupra celulelor.

Ceramidele formează stratul de barieră de lipide al pielii, reduc pierderea de umiditate, iar în cazul afectării suprafeței pielii, umplu golurile, reduc permeabilitatea pielii și îmbunătățesc elasticitatea acesteia.

Această esență luptă eficient cu semnele de îmbătrânire a pielii, înălbește pigmentarea, netezește relieful, revigorează, acționează asupra celulelor pielii din interior și le întorc tinerețea.
 
Producător: Tony Moly
Țară: Coreea de Sud