Începând o nouă dietă, trebuie să memorați că vă lipsiți corpul de elemente nutriționale valoroase. Piele palidă, păr și unghii fragile și cel mai important - disbalans hormonal și probleme cu sistemul reproductiv - acestea sunt rezultatul unor diete dezechilibrate. Toate schimbările cardinale în nutriție ar trebui să se facă după recomandările individuale ale unui nutriționist sau dietolog.


Pentru a străluci de sănătate și frumusețe, femeia trebuie să introducă în mod necesar în dieta ei grăsimi utile și alimente bogate în vitamine. BeautyClub.md a pregătit o listă de produse care sunt utile pentru sănătatea și frumusețea femeilor.

Ulei de măsline nerafinat
olivkovoe-maslo-kishinew
Uleiul de măsline, cunoscut sub denumirea de "elixirul sănătății", nu numai că îmbunătățește activitatea tractului gastro-intestinal, dar, de asemenea, furnizează corpului feminin grăsimile necesare. De asemenea, are un efect benefic asupra stării părului și a unghiilor. Vitamina E și antioxidanții încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii.
 
 Avocado
avokado
Grasimile monosaturate, care se conțin în avocado, ajută la combaterea depozitelor de grăsime - acesta este un fapt științific. Utilizarea regulată de avocado are un efect benefic asupra funcționării sistemului reproductiv și a stării pielii. Se recomandă să mâncați jumătate din fruct zilnic. Este important ca fructul să fie copt, fără pete și adâncituri.
 
Nuci și semințe
orehi-assorti
Nucile sunt o sursă de vitamine valoroase, minerale, proteine și grăsimi sănătoase. Este un produs excelent pentru vedere și reglarea ciclului menstrual. Dar trebuie să rețineți că nucile sunt calorice și nu ar trebui consumate zilnic mai mult de 30-40 de grame.