Nisipul vulcanic de pe insula Bora Bora a ajuns direct la redacția BeautyClub.md. Scrubul pentru corp cu nisip vulcanic a fost testat de beauty-redactorul nostru Olga Dragan.  

scrub-pentru-corp-cu-nisip-din-bora-bora

«De îndată ce am deschis pachetul cu scrub, din el "a zburat" o aromă foarte plăcută: exotică, proaspătă și în același timp plăcută. M-a făcut să zâmbesc. Nu încetez să mă mir cum mirosurile sunt capabile să ne influențeze dispoziția.

scrub-pentru-corp-chisinau


În formă uscată, scrubul este în stare de pulbere, ca un nisip fin de culoare albastră. În pachet sunt 30 de grame. Conform instrucției, trebuie să amestecați întregul conținut al pachetului cu 150 ml de apă fierbinte. Apoi amestecați, pentru a obține o pastă moale.

relaxa-aromatherapy
După ce amestecați bine pulberea cu apă, se formează o pastă lichidă de culoare turcoaz deschis. Ca textură, scrubul pregătit are consistența unui gel cu granule mici - particule de nisip vulcanic. Ele sunt foarte mici și exfoliază delicat pielea. Scrub-ul exfoliază bine pielea și ajută în lupta cu firele de păr crescute sub piele.

scrub-pentru-corp


Textura acestui scrub, asemeni gelului, v-a atrage atenția persoanelor cărora nu le plac scrub-urile pe bază de ulei. Este foarte ușor și răcoritor.

Aș recomanda să nu amestecați toată cutia cu apă dintr-o dată, deoarece se va obține foarte mult scrub. Este mai bine să împarțiți praful uscat pentru 3-4 ori și să amestecați cu apă chiar înainte de procedurile de baie».


Beauty-dosar:

Scrub pentru corp cu nisip vulcanic de pe insula Bora Bora cu efect de exfoliere moale, absoarbe secreția excesivă de grăsime, are un efect de întinerire a pielii, crește flexibilitatea și întărește vasele sangvine.
 
Scrub-ul este un antiseptic și antioxidant puternic. Algele lithothamnium care fac parte din componente, includ mai mult de 32 microelemente rare (iod, seleniu, zinc, cobalt, cupru, crom etc.). Deci, acest scrub hrănește pielea cu componente minerale și pornește procesul de regenerare.



Producător: Relaxa Aromatherapy