Un nou produs parfumat a ajuns în redacția  BeautyClub.md - apa esențială naturală Fitogreen. Produsul a fost testat de beauty-redactorul nostru  Olga Dragan.
 
fitogreen-moldova_1
 
„La sticluța cu apă esențială este atașată o mică broșură, unde este prezentată toată gama de produse Fitogreen, precum și instrucțiunile de utilizare. Acest lucru este foarte confortabil, deoarece puteți studia imediat informațiile despre produs.
 
apa-eterica-moldova.
 
Apa se află într-o sticlă de plastic cu capac, care servește simultan și ca dozator. Pentru baie, am folosit apa esențială Fitogreen-Eucalyptus. În compoziția sa, sunt incluse componente cu efecte antibacteriene, analgezice, antivirale, antiinflamatoare; care stimulează restabilirea organismului după boală sau stres.

Conform instrucțiunilor, am umplut o cadă cu apă caldă de 36-37 ° C (fără adăugarea altor produse) și am adăugat câteva capace de apă esențială. Eucaliptul a umplut baia de prospețime și prin aromă și prin senzații. După baie pentru o vreme pe piele a rămas un val ușor de prospețime, care este foarte plăcut, mai ales în zilele de vară.
 
apa-eterica-fitogreen. 
 
Apa esențială Ylang-ylang se folosește pentru aromaterapie. În compoziția sa, sunt incluse componente care îmbunătățesc fundalul emoțional. Aroma delicată, caldă a insulelor tropicale într-adevăr îmbunătățește dispoziția."
 
efirnaia-voda-fitogreen-md
 
Beauty-dosar:
 
Apa esențială Fitogreen este un produs unic în Moldova. El este creat pe baza ingredientelor naturale pentru uz extern cu aromă naturală, fiind folosită pentru îngrijirea corpului și a părului.

În seria de apă esențială Fitogreen sunt 10 arome unice, care vă ajută să inspirați mirosul pădurilor, câmpurilor și junglei: eucalipt, cedru, pin, portocală, lămâie, bergamot, lemn de santal, brad, grapefruit şi ylang-ylang.

Unde și cum se utilizează apa esențială:
 
✔ AROMATERAPIE
Pentru a face acest lucru, turnați un capac de apă esențială în aroma-lampă 

✔ BĂI ȘI SAUNE
Pentru aceasta, apa esențială trebuie să fie turnată treptat pe pietre câte 20-30 ml

✔ BĂI
Pentru aceasta trebuie să umpleți cada cu apă (fără adaos de alte produse) temperatura 36-37 ° C, și să adăugați 1-2 capace de apă esențială, iar apoi să faceți baie timp de 10-15 minute. Ștergerea după procedură nu este necesară

✔AROMATIZAREA LENJERIEI
Pentru a face acest lucru, umeziți șervețelul cu puțină apă esențială și puneți-l în dulapul de lenjerie

✔ REFRIGERATORUL AERULUI
pentru aceasta, o cantitate mică de apă esențială trebuie turnată într-un recipient cu gât larg și stabilit pe un calorifer cald sau pe raft în baie, toaletă și alte încăperi


Apa esențială Fitogreen trebuie depozitată într-un loc răcoros, protejat de lumina soarelui, la o temperatură cuprinsă între +5 și +25 °C.