Avem un produs nou în redacția BeautyClub.md - serul hidratant pentru față New SKIN de la PROMAKEUP laboratory. Produsul a fost testat de beauty-redactorul nostru  Olga Dragan.

new-skin-promaleup-lab_1

Serul este un pas pe care mulți îl omit în îngrijirea pielii, subestimând eficiența acestuia. Totuși, persoanele care cunosc, confirmă faptul că serul sporește cu adevărat activitatea cremei și ajută pielea să rețină mult mai multă umiditate. Hidratarea este necesară pentru toată lumea, chiar și pentru cei care au piele grasă, și de multe ori nu le place să aplice ceva pe față în timpul verii, crezând că pielea va deveni mai grasă. Din acest motiv, pielea devine deshidratată, ceea ce duce la semne premature de îmbătrânire. În timpul verii, transpirând, corpul nostru pierde constant din umiditate, astfel, hidratarea este foarte importantă!

new-skin-chisinau

Serul New SKIN de la PROMAKEUP laboratory într-adevăr este absorbit rapid de piele și nu trezește senzația de lipiciune și grăsime a feței. Pielea mea este combinată și predispusă spre grăsime în zona T. M-am simțit foarte confortabil și comod după aplicare. Mai ales atunci când trebuia să aplic machiajul repede dimineața. Aplicam serul după curățare și tonifiere, apoi crema de față sau fondul de ten.
 
În plus, am vrut să testez New SKIN în acțiune în situația în care pielea se află într-o stare stresantă: uscarea agravată a pielii, descuamare sau iritare. Nu am așa piele pe fața mea, așa că am găsit-o lângă cot, unde pielea este destul de uscată. Atent, cu unghia, am zgâriat pielea pentru a forma descuamare, apoi am aplicat o picătură de ser și am răspândit-o pe piele. Într-adevăr "văzând cu ochii" pielea a devenit hidratată, descuamarea a dispărut și pielea a devenit perfect netedă. Presupun că pe pielea feței face același miracol. De aceea, acest produs îl îndrăgesc mulți make-up artiști."

сывоторка new skin

Beauty-dosar:
 
NEW SKIN - un produs excelent pentru pregătirea pielii pentru make-up, care include un set de ingrediente unice. Serul poate fi utilizat ca produs independent de îngrijire a pielii sau ca o primă etapă sub orice cremă de față. Produsul se absoarbe complet în piele. Se recomandă drept prima etapă de make-up (sub ulei sau bază pentru make-up).
 
Serul are un efect momentan de lifting, făcând pielea netedă și hidratată în doar câteva minute!
 
Serul pentru piele New SKIN de la PROMAKEUP laboratory se potrivește pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile, inflamate și iritate. Datorită unui complex de 7 extracte de plante, are un puternic efect antiinflamator, calmant și vindecător. Oferă un efect de întinerire vizibil. Netezește ridurile și îmbunătățește elasticitatea pielii.
 
Producator: PROMAKEUP laboratory
Țara: Rusia
Volum: 20 ml