Un produs cosmetic nou, care a ajuns în redacția BeautyClub.md, este fondul de ten Aery Jo Liquid Foundation. Produsul a fost testat de beauty-redactorul nostru Olga Dragan.
cosmetica-aery-jo-moldova
 
"Voi începe prin a spune că, fondul de ten este produsul meu cosmetic preferat din cosmeticele decorative. Îl folosesc în mod constant, îmi place să încerc ceva nou.
 
Fondul de ten de la Aery Jo m-a surprins cu textura sa lichidă și în același timp m-a bucurat. Acesta este probabil cel mai lichid fond de ten pe care l-am folosit vreodată. Este foarte ușor de aplicat pe piele, se aranjează ideal într-un strat subțire, fără a fi necesară o repartizare temeinică. După aplicare, pielea arată proaspătă.
 
 
Textură este fină, nu apare senzația de grăsime și piele lipicioasă. Acesta este un indicator foarte important în timpul verii, când doriți să evitați senzația că porii sunt închiși.
 
Am folosit nuanța № 23, ea s-a adaptat perfect culorii pielii mele. În timpul zilei m-am simțit foarte confortabil, nu a apărut dorința de a spăla mai repede machiajul."
 
 
ton-krem-aeru-jo-moldova
Beauty-dosar:
 
AERY JO este un brand de cosmetică profesională decorativă, coreeană, utilizată de prezentatoare la TV, la sesiuni foto, în saloanele de frumusețe, pentru instruirea make-up artiștilor, precum și pentru machiajul de zi cu zi.

Caracteristicile mărcii AERY JO: o paletă largă de culori, combinații de culori la modă, un efect de îngrijire complex specific tuturor produselor cosmetice în combinație cu rezistența ridicată, precum și o gamă largă de accesorii pentru make-up artiștii.
 
 
Aery-Jo-Liquid-Foundation-md
 
Fondul de ten AERY JO este hidratant și are o textura plăcută, lichidă, care se aplică ușor pe piele, uniformizează culoarea ei și îi oferă o transparență deosebită. Machiajul cu fondul AERY JO arată natural atât ziua, cât și seara. Se potrivește pentru toate tipurile de piele. Ingredientele hidratante au grijă de starea pielii, astfel încât aceasta să arate proaspătă și tânără. În plus, fondul de ten corectează activitatea glandelor sebacee. Fondul de ten are efectul BB cremei, datorită căruia se adaptează ușor la tonul pielii.
 
Producator: Aery Jo Cosmetics
Țară: Coreea de Sud
Volum: 30 ml
 
Puteți cumpăra cosmeticele coreene AERY JO în Chișinău la adresa: strada Puşkin 32, centru comercial Sun City, but. 1106