Redacția BeautyClub.md a selectat trei produse de frumusețe pentru îngrijirea corpului, care vă vor ajuta să aveți grijă de corpul dumneavoastră și să străluciți în această vară. 

Scrub pentru corp de la  Relaxa Aromatherapy
scrub-pentru-corp-cu-nisip-din-bora-bora

Scrub-ul pentru corp cu nisip vulcanic de pe insula Bora Bora, are un efect moale de peeling, absoarbe secreția în exces de sebum, are efect de întărire a pielii, crește flexibilitatea ei și întărește vasele sangvine.

Microparticulele albe de pulbere vulcanice de pe insula Bora Bora șlefuiesc ușor pielea, exfoliază celulele moarte de pe stratul de epidermă, făcându-o incredibil de moale și catifelată. Scrub-ul este, de asemenea, un antiseptic și antioxidant puternic. Algele de mare Litotamny, care fac parte din exfoliant, conțin mai mult de 32 microelemente rare (iod, seleniu, zinc, cobalt, cupru, crom etc.) alimentând pielea cu substanțe minerale, și pornind procesul de regenerare. Volum: 30 g.

Cremă-souffle pentru corp de la  M'onduniq
monduniq-cream

Să obțineți o piele strălucitoare și catifelată pentru întregul corp - este real și extrem de simplu! Crema-souffle nutritivă cu strălucire de la M'onduniq are o textură impresionantă, conferă pielii o îngrijire delicată și strălucire.

Crema souffle din seria SPA de lux pentru corp Luxury Gold & Honey este un beauty-produs neobișnuit de plăcut, care conferă pielii o strălucire delicată și o finețe admirabilă - arătați ca din paginile revistelor glossy. Particulele ei strălucitoare sclipesc pe corp, și cu cât mai multă lumină cade pe piele, cu atât mai tare strălucește! Datorită componenților naturali și ingredientelor active această serie intensiv regenerează, netezește și hrănește pielea. Acesta este beauty-produsul perfect pentru petrecerile de vară și odihna de plajă.

Apă esențială naturală de la  Fitogreenfitogreen-moldova

Apa esențială Fitogreen este un produs natural 100%, destinat pentru folosire externă în calitate de aromatizator estetic și de asemenea, pentru îngrijirea corpului și a părului. 10 arome unice vor umple casa de prospețime și energie vitală: eucalipt, cedru, lămâie, portocală, bergamotă, pin, lemn de santal, brad, ylang-ylang şi grapefruit.

apa-eterica-moldova
În afară de aromaterapie, care are efecte benefice asupra sănătății și stării emoționale a omului, apa esențială este folosită în mod activ pentru îngrijirea corpului. Băile calde regulate cu apă esențială vă vor ajuta să obțineți un corp suplu, iar pielea va deveni moale și catifelată. Băile aromate cu portocală, lămâie sau grapefruit vă ajută chiar și în lupta cu celulita. Uleiurile esențiale pătrund în limfă prin piele și se răspândesc prin tot organismul, contribuind la întărirea membranelor celulare, stimularea metabolismului și regenerarea pielii. Uleiurile esențiale ajută la îmbunătățirea circuitului sângelui spre celulele pielii și tonifiază mușchii, eliminând lichidul din corp și arzând caloriile. În plus, băile aromate ajută bine împotriva insomniei și supraoboselii.