cosmetica-chisinau-1 (Копировать)

Redacția BeautyClub.md a pregătit o prezentare generală a 7 produse de frumusețe, care vor deveni cu siguranță preferatele noastre din această vară. Sunt ideale pentru îngrijirea tenului vara, pentru că: hidratează, protejează, întineresc. Texturile delicate și fine sunt create pentru zilele călduroase, când doriți să arătați perfect fără să simțiți greutatea machiajului pe fața dumneavoastră. 

 

Tony Moly

Tony Moly Bio EX Multi-Cell Energy
Tony Moly Bio EX Multi-Cell Energy - esență hidratantă pentru față, cu efect anti-îmbătrânire ce are o formulă unică care permite utilizarea produsului drept tonic, loțiune și esență. Hidratează și hrănește pielea, luminează pigmentarea, netezește ridurile, oferă finețe și catifelare pielii. Pătrunde rapid în piele, având efect tonifiant asupra ei și normalizând procesele de regenerare a celulelor. Aroma delicată și textura ușoară, care se absoarbe rapid - sunt ideale pentru vară. Volum: 50 ml.

 

Pro Makeup Laboratory

New Skin - cыворотка для лица от Pro Makeup Laboratory
New Skin - ser pentru față de la Pro Makeup Laboratory, pe bază de acid hialuronic, are un efect instantaneu de strângere a feței. Conține un cocktail de peptide care ajută la întinerirea și restabilirea celulelor pielii. Complexul unic format din 7 extracte de plante are un efect de restabilire și liniștire. Se absoarbe imediat și hidratează pielea. Serul New Skin este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă, inflamată și iritată. Se folosește ca produs de îngrijire independent sau ca un prim pas înainte de make-up.
Volum: 20 ml.

Avon

Дневной крем для лица Avon «Заряд энергии. Совершенство» с SPF 25

Crema de zi pentru față Avon Perfect Skin Wake Up cu SPF 25 oferă o protecție sigură împotriva razelor solare UVA/UVB, care sunt unele dintre principalele motive ale îmbătrânirii premature a pielii. Oferă prospețime și strălucire naturală tenului, împiedică apariția ridurilor mici și îngustează porii. Volum: 50 ml

 

Relaxa Aromatherapy

Альгинатная маска
Mască de alginat pentru întinerire cu laminarie, spirulină și Algovert®. Masca are proprietăți speciale datorită combinației unice ale ingredientelor ce întineresc pielea. Proprietățile lor antioxidante ajută la menținerea sănătății pielii și pornesc procesul de reînnoirea a celulelor, furnizând aminoacizi din spirulină. După aplicarea măștii, fața arată hidratată și tonifiată. Volum: 25 ml.

 

Aery Jo

IMG_7701 (Копировать)
Fondul de ten AERY JO LIQUID FOUNDATION  face pielea moale, netedă și elastică, hidratând-o perfect. Fondul de ten Aery Jo nu doar hidratează pielea, ci și îi conferă o transparență specială, ridurile și pliurile dispar rapid, tonul se netezește. După aplicarea Aery Jo, pielea arată proaspătă, tânără și radiantă. Cu el puteți obține pielea perfectă. Volum: 30 ml
 
IMG_7718 (Копировать)
Fard de ochi cu mousse ProVG - o invenție nouă și un adevărat MustHave pentru machiajul de vară. Fardurile sunt produse conform unei tehnologii speciale, datorită căreia sunt ușor de aplicat și au o durabilitate excelentă. Acestea au textură fină, calitate înaltă și strălucire magică! 9 nuanțe strălucitoare pentru un make-up trendy! De asemenea, fardurile sunt recomandate ca substraturi de bază sau topuri strălucitoare. Volum: 4 gr.
 
M'onduniq
crem (Копировать)
HyaluronˡDuo Liftant Yeaux - cremă profesională pentru pleoape M'onduniq. Formula specială a cremei este concepută pentru îngrijirea pielii delicate din jurul ochilor. Combinația unică de ingrediente de ultimă generație oferă un efect complex: netezește ridurile și reduce semnele de oboseală. Formula specială suplimentează deficitul natural al pielii de acid hialuronic, hidratează intens pielea și o face mai elastică. Moleculele de acid hialuronic accelerează regenerarea pielii. Produsul este hipoalergenic și a fost testat dermatologic. Vârsta: 25+. Volum: 15 ml