Zilele acestea cântăreța va împlini 49 de ani și trebuie să recunoaștem că ea are o formă fizică excelentă. Cântăreața și-a împărtășit sistemul de nutriție și preferințele în sport în Instagram, avertizând abonații că acest lucru nu este un ghid pentru acțiune, ci acele abilități care se potrivesc organismului ei.

Анжелика Варум


Timp de ultimii douăzeci de ani cântăreața se străduie să respecte o dietă separată, adică să nu amestece proteinele cu carbohidrații.

A exclus din dietă alimentele prăjite, supă de carne și pește, marinade, conservanți, sosuri, drojdie, zahăr, orice băutură, cu excepția apei plate obișnuite.

Pe parcursul zilei bea de la 2,5 pînă la 4 litri de apă.

În fiecare a treia zi, precum și în acele zile în care răcește sau în timpul zilelor stresante pentru organism (zboruri, tururi) exclude din dietă alimentele cu proteine. Acest lucru îi oferă posibilitatea de a supraviețui mai ușor stresurile și de a se recupera mai repede.

În ceea ce privește sportul, Anschelika Warum nu este un mare fan al antrenamentelor extenuante și graficului dur. Practică sportul exclusiv la dorință. În loc de a alerga, ea preferă mersul rapid pe jos 15-20 km. Îi place înotul bras și sportiv câte 2-3 km.

De asemenea, face cele mai simple exerciții pentru grupurile de bază ale mușchilor mâinilor, abdomenului, spatelui, feselor și picioarelor.

"Principalul în acest lucru, începând cu sistemul alimentar și sfârșind cu sportul, este motivația."