Aroma Spring Session este locul unde va avea loc degustarea uleiurilor esențiale din clasa terapeutică pură doTERRA! Veți putea să faceți cunoștință cu diverse linii doTERRA, să petreceți timpul vesel și util.

AROMA spring SESSION-2

Organizatorul evenimentului este @doterra.chisinau.md:

"Împreună cu dumneavoastră, vom pregăti sare de baie cu uleiurile esențiale pe care le preferați și Dumneavoastră o veți lua cu voi!
Veți putea vedea și gusta uleiurile în deserturi și gustări de la incomparabilele Anastasia Zeleniuk și Julie Cozlenco care, ca întotdeauna, au pregătit tot ce este mai delicios pentru dumneavoastră.

PLUM-desserts-anastasia-zeleniuk

PLUM-desserts-moldova

do-terra-chisinau

Nu ați încercat încă pasta de dinți doTERRA? Atunci luați o periuță de dinți cu dumneavoastră. Efectul esențelor vă va surprinde.
Vom arăta și vom vorbi despre produse de curățare absolut sigure On Guard - un amestec unic de uleiuri care arată rezultate uimitoare în studiile clinice!
 
Veți gusta shake-uri proteice cu uleiuri esențiale și veți înțelege că sănătatea și mâncarea echilibrată este delicioasă!
Și de asemenea, exclusiv pentru dumneavoastră, tehnica de masaj patentată "Aroma Touch" pe mână, spate și picioare!

32185899_10210773889135642_3413992662330507264_n

AROMA-spring-SESSION-chisinau

Tehnica AromaTouch de la doTERRA este o abordare clinică la utilizarea uleiurilor esențiale și aplicarea lor în zonele de energie și punctele viscerale, pe spate și tălpile picioarelor, astfel aducând în echilibru sistemul nervos simpatic și parasimpatic al corpului.

Tehnica a fost concepută de Dr. David Hill, un expert de frunte, în domeniul medicinei integrative și utilizării terapeutice a uleiurilor esențiale. Tehnica AromaTouch îmbunătățește bunăstarea generală prin reducerea stresului fizic și emoțional și menținerea funcționării sănătoase a funcției vegetative. Este ușor de utilizat și se bazează pe folosirea uleiurilor esențiale doTERRA de standardul CPTG (Standard de Clasă Terapeutică Pură), care permite persoanei să obțină o experiență unică în timpul procedurii.

Oaspeții noștri:
✔️Olga Goddard - Rusia / SUA - persoana care știe despre uleiuri și despre compania doTERRA tot sau aproape tot.
✔️ James Bybee - SUA - unul dintre fondatorii doTERRA din America și personalitate pe care să o întâlnești este o mare onoare! James este un expert în tehnologia AromaTouch și va efectua acest training în detaliu pentru dumneavoastră".

32191836_10210773889495651_8134720105037692928_n 

Numărul de locuri este limitat, grăbiți-vă să indicați că veți veni, să invitați prieteni și să rezervați un bilet.
Prețul biletelor: 50 lei
Data: 13 mai 2018
Adresa: ZipHouse, st. Studenților 9 (sectorul Rîșcani)
Evenimentul pe Facebook>>